ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε, ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και λόγω τις καθυστέρησης παράδοσης των δεμάτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες couriers, οι παραγγελίες μπορεί να καθυστερήσουν.
Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το cavarokos.gr και λυπούμαστε για την καθυστέρηση.

Α / Σ Τυρνάβου

Το Μοσχάτο Τυρνάβου είναι η ερυθρή  ποικιλία σταφυλιών που αγαπούν οι μέλισσες και έλκονται από τον αρωματικό της  χαρακτήρα. Κυρίαρχη ποικιλία στον αμπελώνα Τυρνάβου. Χαρακτηρίζει την περιοχή μας και την οινική της συμπεριφορά μια που σπάνια την συναντά κανείς στην υπόλοιπη χώρα.Ο τοπικός ερυθρός &..
6,15€ Χωρίς ΦΠΑ:4,96€
Το Μοσχάτο Τυρνάβου είναι η ερυθρή  ποικιλία σταφυλιών που αγαπούν οι μέλισσες και έλκονται από τον αρωματικό της  χαρακτήρα. Κυρίαρχη ποικιλία στον αμπελώνα Τυρνάβου. Χαρακτηρίζει την περιοχή μας και την οινική της συμπεριφορά μια που σπάνια την συναντά κανείς στην υπόλοιπη χώρα.Ο τοπικός ερυθρός..
6,30€ Χωρίς ΦΠΑ:5,08€
Η αριστοκρατική και πολυταξιδεμένη ποικιλία μαύρων σταφυλιών Syrah συμμαχεί με το εύκρατο κλίμα του τυρναβίτικου αμπελώνα και χαρίζει μια εξαιρετικά αρωματική έκφραση του αγαπημένου αυτού κρασιού με εντυπωσιακά βαθύ πορφυρό χρώμα. Ένας Ερυθρός οίνος ΠΓΕ Τυρνάβου, που ξεχωρίζει για την πληθωρική αρω..
5,10€ Χωρίς ΦΠΑ:4,11€
Συν/σμός Τυρνάβου Θεσσαλικός 750ml Λευκό
Μη Διαθέσιμο
Ξεχωριστό για την χρυσή λάμψη του, με πλούσια αρωματική έκφραση και δυνατή φρουτώδη επίγευση. Συνδυάζει αρμονικά δύο επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών: Τον Ροδίτη που προσδίδει δροσιά και δυνατή γεύση και το Μπατίκι, μία τοπική ποικιλία, η μόνη ελληνική ποικιλία που σώθηκε από τη φυλλοξέρα στις αρχές..
4,60€ Χωρίς ΦΠΑ:3,71€
Χρώμα διαυγές, βαθύ πορφυρό. Στη μύτη διακρίνουμε αρώματα κόκκινων φρούτων και μπαχαρικών με νότες βανίλιας – ξύλου. Μαλακό και αρωματικό στο στόμα με μαλακές ταννίνες, ισοροπημένη οξύτητα και μακριά επίγευση...
10,10€ Χωρίς ΦΠΑ:8,15€
Λευκός Οίνος Τυρνάβου, Προστατευμένης Γεωγραφικής Ένδειξης (Π.Γ.Ε) από μια ποικιλία που έχει μακραίωνη ιστορία στην ελληνική γη και γερές ρίζες και στην περιοχή του Τυρνάβου. Από τον τραγανό ερυθρωπό καρπό της προκύπτει ένα λαμπερό χρυσοκίτρινο κρασί με πληθωρικά αρώματα φρούτων, στρογγυλεμένη γεμά..
3,20€ Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
Φωτεινό ροδί χρώμα, έντονα αρωματικός χαρακτήρας που ελευθερώνει μυρωδιές τριαντάφυλλου, ευγενική μύτη, πικάντικη γεύση και απαλή επίγευση. Συνοδεύει ποικιλία τυριών, κινέζικη κουζίνα, επιδόρπια...
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Εκρηκτικά αρώματα τριαντάφυλλου και ρόδων, ευγενικό άγγιγμα των σακχάρων και ισορροπημένο στη γεύση με μακρύ τελείωμα που ολοκληρώνει το εκπληκτικό σύνολο...
4,00€ Χωρίς ΦΠΑ:3,23€
Εκλεκτό απόσταγμα που έχει κάνει τον Τύρναβο πρωταγωνιστή σε όλους τους λάτρεις του παραδοσιακού τσίπουρου. Ένα κορυφαίο γλυκανισάτο τσίπουρο, από την εξαιρετική ποικιλία σταφυλιών Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, που καταφέρνει να συνδυάσει υπέροχα το έντονο άρωμα του γλυκάνισου με το απαλό τριανταφυλλένιο ..
2,20€ Χωρίς ΦΠΑ:1,77€
Εκλεκτό απόσταγμα που έχει κάνει τον Τύρναβο πρωταγωνιστή σε όλους τους λάτρεις του παραδοσιακού τσίπουρου. Ένα κορυφαίο γλυκανισάτο τσίπουρο, από την εξαιρετική ποικιλία σταφυλιών Μοσχάτο Μαύρο Τυρνάβου, που καταφέρνει να συνδυάσει υπέροχα το έντονο άρωμα του γλυκάνισου με το απαλό τριανταφυλλένι..
10,30€ Χωρίς ΦΠΑ:8,31€
Το τσίπουρο Τυρνάβου, γεωγραφικά επώνυμο και αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο για την ποιότητά του, απέκτησε στη φιάλη αυτή έντονο κίτρινο χρώμα, πικάντικο γευστικό χαρακτήρα, ιδιαίτερο άρωμα, αλλά και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του Κρόκου. Τα «θεϊκής προέλευσης», σύμφωνα με τη μυθολογία, στίγματα..
15,20€ Χωρίς ΦΠΑ:12,26€
Απόσταγμα Μοσχάτου Τυρνάβου παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Το ιδιαίτερο αυτό ποτό είναι προϊόν πολλαπλής απόσταξης που διατηρεί τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Μοσχάτου. Σύνθετο το άρωμα, πλούσια η γεύση, χρυσό το χρώμα, στοιχεία που αποκτήθηκαν από τη διεργασία της μακροχρόνιας παραμονής του σε δρύινα ..
17,20€ Χωρίς ΦΠΑ:13,87€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 14 (2 Σελ.)