To Taketsuru Non – Aged blended Malt, περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό από malt whisky από το Miyagikyo, και ένα μικρό από εκείνα του Yoichi. Παλαιωμένα με..
Διαυγές, με έντονο ανθικό διακριτικό άρωμα και λεπτή φινετσάτη γεύση.Τα στέμφυλα προέρχονται από τα σταφύλια Traminer, του ιδιόκτητου αμπελώνα του οιν..
Χρώμα κόκκινο, αναδεικνύει έντονα αρώματα από ξύλο βελανιδιάς, με φλοιό από το Περού!! Ελαφριές δόσεις μπαχαρικού και ευωδιαστές νότες σανδαλόξυλο. Οι..
Γηγενής ποικιλία της Ηπείρου, με ευχάριστη οξύτητα, μαλακές τανίνες και αρωματικές νότες πιπεριών. Rossiu di Munte σημαίνει "κόκκινο του βουνού" στη τ..
Σε ένα άψογο πάντρεμα ουίσκι, ο Malt Master David C. Stewart MBE συγκεντρώνει μεμονωμένα βαρέλια από παραδοσιακή αμερικανική και ευρωπαϊκή βελανιδιά για να δημιουργήσουν μια απίστευτα περίπλοκη και ισορροπημένη έκφραση, παραδειγματίζοντας την τέχνη και την ικανότητα των γάμων Single Malt TUN.Ένα ουί..
Θέλοντας να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο φρουτώδες και πιο γλυκό Balvenie, η μαθητευόμενη Malt Master Kelsey McKechnie είχε τη λαμπρή ιδέα να εισάγει βαρέλια Virgin Oak από το Κεντάκι. Αφού λοιπόν αυτά καψαλίστηκαν βαθιά στο βαρελοποιείο του Balvenie, γέμισαν με ουίσκι Balvenie παλαιωμένο σε βαρέλια π..
Το Caribbean Cask ωριμάζει σε παραδοσιακά δρύινα βαρέλια ουίσκι επί 14 χρόνια και στη συνέχεια κλείνει την ωρίμανσή του σε βαρέλια που έχουν φιλοξενήσει ρούμι της Καραϊβικής.Για να δημιουργήσει ένα άψογο τελείωμα, ο Malt Master David Stewart γέμισε αμερικανικά δρύινα βαρέλια με επιλεγμένο ρούμι των ..
Το The Balvenie DoubleWood είναι ένα single malt 12 ετών το οποίο αποκτά τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ωριμάζοντας σε δύο διαφορετικά είδη ξύλου. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης, μεταφέρεται από το παραδοσιακό δρύινο βαρέλι των ουίσκι σε ευρωπαϊκά δρύινα βαρέλια σέρι που έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο μία φ..
Για να δημιουργήσει το DoubleWood 17 Year Old, ο Malt Master David Stewart επέστρεψε σε μία από τις πιο επιτυχημένες τεχνικές του: τη διαδοχική ωρίμανση σε δύο διαφορετικά είδη βαρελιού, μια διαδικασία που συχνά αναφέρεται ως "κλείσιμο" (cask finishing). Η συγκεκριμένη τεχνική βρίσκεται στην καρδιά ..
Για να δημιουργηθεί το Balvenie PortWood 21 ετών, εκλεκτά malt από το αποστακτήριο The Balvenie μεταφέρονται και ολοκληρώνουν την ωρίμανση τους σε βαρέλια που στο παρελθόν φιλοξενούσαν κρασί πόρτο. Ο Malt Master του The Balvenie ελέγχει τακτικά τα αποστάγματα ώστε να επιτρέψει στο single malt να εξε..
Θέλοντας να πειραματιστεί με το προφίλ του Balvenie και χρησιμοποιώντας όσα είχε μάθει σε ένα πρόσφατο ταξίδι στο Islay, ο distillery manager Ian Millar παρήγγειλε μια παρτίδα τύρφης Speyside έτσι ώστε, για μία μόνο εβδομάδα τον χρόνο που υπάρχει κενό στο πρόγραμμα του αποστακτηρίου, να παραχθεί ουί..