Ένα ξηρό και φρουτώδες κρασί, ευκολόπιοτο. Το χρώμα του είναι απαλό χρυσό με πρασινωπές αποχρώσεις. Πολύ φρέσκα αρώματα που θυμίζουν εσπεριδοειδή (λεμ..
Το Hybou Ruby Ramble Sour είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό μαρτίνι. Με γκουρμέ νότες πάθους και βανίλιας που υποστηρίζονται από τα μπαχαρικά του ξ..
Ο δημιουργός του Jagermeister, Curt Mast συνδύασε αποτελεσματικά 56 φυσικά συστατικά για να δημιουργήσει ένα λικέρ βοτάνων, πλούσιο στην υφή και έντον..
H Beluga Gold Line είναι μια σειρά βότκας που παράγεται σε περιορισμένο αριθμό φιαλών και απευθύνεται στους γνώστες και σε όσους μπορούν να εκτιμήσουν..
Πρόκειται για ένα γεμάτο κόκκινο κρασί με νότες από ώριμα μούρα και κεράσι. Χαρακτηρίζεται από την πλούσια αρωματική μύτη του από βιολέτα και κέδρο κα..
Σε ένα άψογο πάντρεμα ουίσκι, ο Malt Master David C. Stewart MBE συγκεντρώνει μεμονωμένα βαρέλια από παραδοσιακή αμερικανική και ευρωπαϊκή βελανιδιά για να δημιουργήσουν μια απίστευτα περίπλοκη και ισορροπημένη έκφραση, παραδειγματίζοντας την τέχνη και την ικανότητα των γάμων Single Malt TUN.Ένα ουί..
Θέλοντας να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο φρουτώδες και πιο γλυκό Balvenie, η μαθητευόμενη Malt Master Kelsey McKechnie είχε τη λαμπρή ιδέα να εισάγει βαρέλια Virgin Oak από το Κεντάκι. Αφού λοιπόν αυτά καψαλίστηκαν βαθιά στο βαρελοποιείο του Balvenie, γέμισαν με ουίσκι Balvenie παλαιωμένο σε βαρέλια π..
Το Caribbean Cask ωριμάζει σε παραδοσιακά δρύινα βαρέλια ουίσκι επί 14 χρόνια και στη συνέχεια κλείνει την ωρίμανσή του σε βαρέλια που έχουν φιλοξενήσει ρούμι της Καραϊβικής.Για να δημιουργήσει ένα άψογο τελείωμα, ο Malt Master David Stewart γέμισε αμερικανικά δρύινα βαρέλια με επιλεγμένο ρούμι των ..
Το The Balvenie DoubleWood είναι ένα single malt 12 ετών το οποίο αποκτά τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ωριμάζοντας σε δύο διαφορετικά είδη ξύλου. Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης, μεταφέρεται από το παραδοσιακό δρύινο βαρέλι των ουίσκι σε ευρωπαϊκά δρύινα βαρέλια σέρι που έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο μία φ..
Για να δημιουργήσει το DoubleWood 17 Year Old, ο Malt Master David Stewart επέστρεψε σε μία από τις πιο επιτυχημένες τεχνικές του: τη διαδοχική ωρίμανση σε δύο διαφορετικά είδη βαρελιού, μια διαδικασία που συχνά αναφέρεται ως "κλείσιμο" (cask finishing). Η συγκεκριμένη τεχνική βρίσκεται στην καρδιά ..
Για να δημιουργηθεί το Balvenie PortWood 21 ετών, εκλεκτά malt από το αποστακτήριο The Balvenie μεταφέρονται και ολοκληρώνουν την ωρίμανση τους σε βαρέλια που στο παρελθόν φιλοξενούσαν κρασί πόρτο. Ο Malt Master του The Balvenie ελέγχει τακτικά τα αποστάγματα ώστε να επιτρέψει στο single malt να εξε..
Θέλοντας να πειραματιστεί με το προφίλ του Balvenie και χρησιμοποιώντας όσα είχε μάθει σε ένα πρόσφατο ταξίδι στο Islay, ο distillery manager Ian Millar παρήγγειλε μια παρτίδα τύρφης Speyside έτσι ώστε, για μία μόνο εβδομάδα τον χρόνο που υπάρχει κενό στο πρόγραμμα του αποστακτηρίου, να παραχθεί ουί..