Παράγεται από αμπελώνες στη Valpolicella. Πρόκειται για ένα blend 85% Corvina Veronese, 10% Rondinella και 5% Corvinone.Διαθέτει εντυπωσιακό παρατεταμ..
Ένα Nebbiolo με ντελικάτη και ευχάριστη μύτη, όπου κυριαρχούν νότες βατόμουρου και βιολέτας. Στον χρόνο αναπτύσσει πολύ εκλεπτυσμένα και κομψά δευτερε..
Παλιά κυρίως αμπέλια από διάφορες περιοχές του νησιού. Το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από αμπελώνες στις περιοχές του Πύργου, της Έξω Γωνιάς και του..
Στους αμπελώνες με υψόμετρο, τα αμπέλια Chardonnay δοκιμάζονται σε έντονες με ήλιο ημέρες και πολύ δροσερές νύχτες, μια σημαντική μετατόπιση της θερμ..
Φτιαγμένο από παραδοσιακή συνταγή, με προκλητικά απαλό σώμα και γεμάτη γεύση.Αρχικά, το μέλι και το βούτυρο χτυπούν τη μύτη. Στη συνέχεια, ίχνη σταφίδ..
Μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής (Αγουρέλαιο), ποικιλίας Χονδροελιάς Χαλκιδικής μπολιασμένη σε άγρια ελιά Χαλκιδικής. Η συλλογή του καρπού γίνεται με το χέρι, ελαιοποιείται αυθημερόν και φυλάσσεται σε δεξαμενές όπου σφραγίζεται με προσθήκη αζώτου. Χρησιμοποιείται μη επα..