ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Dr Loosen

Brand: Dr Loosen
Grosses Gewachs η αντίστοιχη γερμανική λέξη της γαλλικής Grand cru "Ένα εξαιρετικό κρασί πρέπει να προέρχεται από έναν εξαιρετικό αμπελώνα, πώς αλλιώς θα πάρει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα; Κανένας άλλος αμπελώνας στη Γερμανία δεν είναι τόσο προφανώς εξαιρετικός όσο ο Erdener Pralat. Αυτή η στενή λ..
72,00€ Χωρίς ΦΠΑ:58,07€
Dr. Loosen Erdener Pralat GG Reserve 750ml
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Grosses Gewachs η αντίστοιχη γερμανική λέξη της γαλλικής Grand cru "Ένας εξαιρετικό κρασί πρέπει να προέρχεται από έναν εξαιρετικό αμπελώνα, πώς αλλιώς θα πάρει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα; Κανένας άλλος αμπελώνας στη Γερμανία δεν είναι τόσο προφανώς εξαιρετικός όσο ο Erdener Pralat. Αυτή η στεν..
178,00€ Χωρίς ΦΠΑ:143,55€
Brand: Dr Loosen
Το Riesling "Red Slate" του Dr. Loosen είναι ένα ξηρο(dry) αντίγραφο του κλασικού φρουτώδους "Blue Slate" Kabinett. Παράγεται με σταφύλια από ιδιόκτητους αμπελώνες σε εδάφη κόκκινου σχιστόλιθου στα χωριά Erden και Urzig. Οινοποιημένο ειδικά για την παραγωγή ενός ξηρού κρασιού, ζυμώνεται με φυσικές..
13,05€ Χωρίς ΦΠΑ:10,52€
Brand: Dr Loosen
Αυτή η entry-level ετικέτα του Loosen Bros. Riesling ενσαρκώνει τα κομψά και άψογα χαρακτηριστικά των αμπελώνων του Mosel σε πολύ λογικές τιμές. Είναι ένα τραγανό ημίξηρο κρασί με μεγάλη οξύτητα και κατεύθυνση στο φρούτο. Κρασί φτιαγμένο με σταφύλια από συμβεβλημένους καλλιεργητές σε όλη την κοιλάδα..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: Dr Loosen
Αυτή η entry-level ετικέτα του Loosen Bros. Riesling ενσαρκώνει τα κομψά και άψογα χαρακτηριστικά των αμπελώνων του Mosel σε πολύ λογικές τιμές. Είναι ένα τραγανό ξηρό κρασί με μεγάλη οξύτητα και κατεύθυνση στο φρούτο. Κρασί φτιαγμένο με σταφύλια από συμβεβλημένους καλλιεργητές σε όλη την κοιλάδα ..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: Dr Loosen
H περιοχή του Urzig θεωρείται μοναδική. Tα πολύ παλιά κόκκινα σχιστολιθικά πετρώματα και η απίστευτα απόκρημνη τοποθεσία του, παράγουν κρασιά έντονα, εκφραστικά με εξωτικά πικάντικα αρώματα και έντονα κρεμώδη επίγευση. Τον περιγράφουν ως τον μοναδικό αμπελώνα στην κοιλάδα του Μosel που παράγει κρασι..
97,50€ Χωρίς ΦΠΑ:78,63€
Brand: Dr Loosen
Το Urzig παράγει οίνους εντελώς μοναδικής φύσης, παρουσιάζοντας τις τυπικά εξωτικές γεύσεις φρούτων του "spice garden", με πλούσια υφή, απαλή οξύτητα και μακρυ τελειωμα. Το Grosses Gewachs (GG) σημαίνει "μεγάλη ανάπτυξη" και είναι η ονομασία για το καλύτερο ξηρό κρασί ενός οικοπέδου από έναν αμπελ..
40,00€ Χωρίς ΦΠΑ:32,26€
Dr. Loosen Wehlener Sonnenuhr 750ml
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Έχοντας το πιο μαλακό χώμα από όλα τα αμπελοτόπια στο λόφο από το Bernkastel μέχρι το Wehlen, ο διάσημος αμπελώνας του ηλιακού ρολογιού παράγει τα χαρακτηριστικά Mosel Riesling : φινετσάτα και εκλεπτυσμένα, με πικάντικη μεταλλικότητα και ατέλειωτη γοητεία. Το Kabinett Pradikat του οποίου ο τρύγος ..
30,90€ Χωρίς ΦΠΑ:24,92€
Villa Wolf Forster Pechstein Riesling 750ml
Μη Διαθέσιμο
Brand: Dr Loosen
Ο αμπελώνας grand cru Pechstein, στο γειτονικό χωριό Forst, έχει την πιο δυναμική ορυκτολογία όλων των αμπελώνων του Villa Wolf. Το όνομα μεταφράζεται ως "μαύρη πέτρα" και αναφέρεται στην αφθονία του μαύρου βασάλτη στο έδαφος, που δίνει στα κρασιά μια σταθερή ορυκτή δομή...
21,30€ Χωρίς ΦΠΑ:17,18€
Brand: Dr Loosen
Το Villa Wolf Pinot Noir είναι ζεστό και μέτριο σε σώμα κρασί, με σταθερή δομή. Τα μαύρα κεράσια είναι ζουμερά και ώριμα, αρχικά στο στόμα, με πικάντικες νότες στην πορεία . Δώδεκα μήνες ωρίμανσης σε barrique βαρέλια δίνουν στο κρασί ένα καπνιστό βάθος και μια ωραία πινελιά γήινων τανινών. Ένα πολ..
9,50€ Χωρίς ΦΠΑ:7,66€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)