ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Dr Loosen

Brand: Dr Loosen
Grosses Gewachs η αντίστοιχη γερμανική λέξη της γαλλικής Grand cru "Ένα εξαιρετικό κρασί πρέπει να προέρχεται από έναν εξαιρετικό αμπελώνα, πώς αλλιώς θα πάρει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα; Κανένας άλλος αμπελώνας στη Γερμανία δεν είναι τόσο προφανώς εξαιρετικός όσο ο Erdener Pralat. Αυτή η στενή λ..
72,00€ Χωρίς ΦΠΑ:58,07€
Dr. Loosen Erdener Pralat GG Reserve 750ml Λευκό
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Grosses Gewachs η αντίστοιχη γερμανική λέξη της γαλλικής Grand cru "Ένας εξαιρετικό κρασί πρέπει να προέρχεται από έναν εξαιρετικό αμπελώνα, πώς αλλιώς θα πάρει τον εξαιρετικό του χαρακτήρα; Κανένας άλλος αμπελώνας στη Γερμανία δεν είναι τόσο προφανώς εξαιρετικός όσο ο Erdener Pralat. Αυτή η στεν..
178,00€ Χωρίς ΦΠΑ:143,55€
Dr. Loosen Erdener Treppchen Riesling Kabinett 750ml Λευκό
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Το Kabinett είναι το πιο ελαφρύ και φινετσάτο είδος Riesling στη Γερμανία. Αυτό το Kabinett προερχόμενο από grand cru αμπελώνα του χωριού Erden στην κοιλάδα του Mosel, συνδυάζει την άριστη συγκέντρωση και διάρκεια με τονωτική μεταλλικότητα. Το Erdener Treppchen Kabinett πάντα ξεχωρίζει ως ένα νεαρό ..
17,90€ Χωρίς ΦΠΑ:14,44€
Dr. Loosen Icewine 375ml Λευκό
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Eiswein ("παγωμένο κρασί") είναι ένα ακόμα από τα σπάνια και υπέροχα δώρα της φύσης στην περιοχή μας. Κρατάμε ορισμένα σημεία του αμπελώνα, ελπίζοντας για εναν κατάλληλο παγετό (τουλάχιστον -8 ° C ή 17 ° F) για τη συγκομιδή παγωμένων σταφυλιών. Αυτά τα σταφύλια συλλέγονται τις πρώτες πρωινές ώρες κα..
38,80€ Χωρίς ΦΠΑ:31,29€
Brand: Dr Loosen
Το Riesling "Red Slate" του Dr. Loosen είναι ένα ξηρο(dry) αντίγραφο του κλασικού φρουτώδους "Blue Slate" Kabinett. Παράγεται με σταφύλια από ιδιόκτητους αμπελώνες σε εδάφη κόκκινου σχιστόλιθου στα χωριά Erden και Urzig. Οινοποιημένο ειδικά για την παραγωγή ενός ξηρού κρασιού, ζυμώνεται με φυσικές..
13,05€ Χωρίς ΦΠΑ:10,52€
Dr. Loosen Riesling Beerenauslese 375ml Λευκό
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Beerenauslese (“διαλεγμένη συγκομιδή σταφυλιών”) είναι ένα πλούσιο, με μέλι κρασί για επιδόρπιο φτιαγμένο από σταφύλια που έχουν προσβληθεί από βοτρύτη, η λεγόμενη ‘’Ευγενής Σήψη’’. Αυτά τα αφυδατωμένα, υψηλά σε συγκέντρωση (βοτρύτη) σταφύλια διαχωρίζονται επιμελώς από αυτά που δεν έχουν προσβληθεί ..
33,80€ Χωρίς ΦΠΑ:27,26€
Brand: Dr Loosen
Αυτή η entry-level ετικέτα του Loosen Bros. Riesling ενσαρκώνει τα κομψά και άψογα χαρακτηριστικά των αμπελώνων του Mosel σε πολύ λογικές τιμές. Είναι ένα τραγανό ξηρό κρασί με μεγάλη οξύτητα και κατεύθυνση στο φρούτο. Κρασί φτιαγμένο με σταφύλια από συμβεβλημένους καλλιεργητές σε όλη την κοιλάδα ..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Brand: Dr Loosen
Αυτή η entry-level ετικέτα του Loosen Bros. Riesling ενσαρκώνει τα κομψά και άψογα χαρακτηριστικά των αμπελώνων του Mosel σε πολύ λογικές τιμές. Είναι ένα τραγανό ημίξηρο κρασί με μεγάλη οξύτητα και κατεύθυνση στο φρούτο. Κρασί φτιαγμένο με σταφύλια από συμβεβλημένους καλλιεργητές σε όλη την κοιλάδα..
9,00€ Χωρίς ΦΠΑ:7,26€
Dr. Loosen TBA Wehlener Sonnenuhr 187ml Λευκό
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Trockenbeerenauslese (ή TBA, το οποίο σημαίνει διαλογή αποξηραμένων φρούτων), είναι ένα πλούσιο, μελένιο επιδόρπιο κρασί από σταφύλια τα οποία έχουν αφυδατωθεί εντελώς εξαιτίας του βοτρύτη, η γνωστή “Ευγενής Σήψη”. Αυτές οι σταφίδες, οι υψηλές σε συγκέντρωση (βοτρύτη), διαχωρίζονται πολύ προσεκτικά ..
150,00€ Χωρίς ΦΠΑ:120,97€
Brand: Dr Loosen
H περιοχή του Urzig θεωρείται μοναδική. Tα πολύ παλιά κόκκινα σχιστολιθικά πετρώματα και η απίστευτα απόκρημνη τοποθεσία του, παράγουν κρασιά έντονα, εκφραστικά με εξωτικά πικάντικα αρώματα και έντονα κρεμώδη επίγευση. Τον περιγράφουν ως τον μοναδικό αμπελώνα στην κοιλάδα του Μosel που παράγει κρασι..
97,50€ Χωρίς ΦΠΑ:78,63€
Brand: Dr Loosen
Το Urzig παράγει οίνους εντελώς μοναδικής φύσης, παρουσιάζοντας τις τυπικά εξωτικές γεύσεις φρούτων του "spice garden", με πλούσια υφή, απαλή οξύτητα και μακρυ τελειωμα. Το Grosses Gewachs (GG) σημαίνει "μεγάλη ανάπτυξη" και είναι η ονομασία για το καλύτερο ξηρό κρασί ενός οικοπέδου από έναν αμπελ..
40,00€ Χωρίς ΦΠΑ:32,26€
Dr. Loosen Wehlener Sonnenuhr 750ml Λευκό
2-3 Ημέρες
Brand: Dr Loosen
Έχοντας το πιο μαλακό χώμα από όλα τα αμπελοτόπια στο λόφο από το Bernkastel μέχρι το Wehlen, ο διάσημος αμπελώνας του ηλιακού ρολογιού παράγει τα χαρακτηριστικά Mosel Riesling : φινετσάτα και εκλεπτυσμένα, με πικάντικη μεταλλικότητα και ατέλειωτη γοητεία. Το Kabinett Pradikat του οποίου ο τρύγος ..
30,90€ Χωρίς ΦΠΑ:24,92€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)