Κιτρινόξανθο λαμπερό με ελαφρές πράσινες ανταύγειες. Έντονο και σύνθετο άρωμα κίτρινων φρούτων, εσπεριδοειδών, κεριού και με ευγενείς νότες καπνού και..
Παράγεται από την ελληνική ποικιλία Μαλαγουζιά, που διασώθηκε από την εξαφάνιση χάρη στις προσπάθειες του Βαγγέλη Γεροβασιλείου.Μετά την προζυμωτική κ..
Μια πλούσια και γευστική έκφραση του Mortlach. Παλαιωμένο σε βαρέλια σέρι, με νότες από πλούσια και σκούρα αποξηραμένα φρούτα μέχρι παχουλά και ζουμερ..
Το βοτανικό λικέρ της οικογένειας Καρδάση, παράγεται με την εκχύλιση, αρωματικών βοτάνων, σπόρων και καρπών. Είναι ένα τονωτικό και ιδιαίτερα χωνευτικ..
Το ΓΑΙΑ S παλαιώνει 12 μήνες σε δρύινα γαλλικά βαρέλια των 225lt από τα δάση Nevers και Allier της Κεντρικής Γαλλίας, και αφού εμφιαλωθεί, χωρίς φιλτράρισμα ή άλλη κατεργασία, ωριμάζει στη φιάλη για 5 ακόμα μήνες πριν διατεθεί στο εμπόριο.Το αποτέλεσμα είναι ένας οίνος με δομή στιβαρή, πληθωρική και..
Το VINSANTO της ΓΑΙΑΣ παλαιώνει στα βαρέλια που ζύμωσε για τουλάχιστον 10 έτη. Η εμφιάλωση πραγματοποιείται χωρίς την παραμικρή κατεργασία ή φιλτράρισμα, όταν το κρασί έχει διαμορφώσει τον πολύπλοκο αρωματικό του χαρακτήρα και αποκτήσει το βαθύ χρώμα μελιού.Σύνθετα και έντονα αρώματα καραμελωμένων κ..
Το ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ της ΓAIAΣ ολοκληρώνει τη σειρά Αγιωργίτικο με τον καλύτερο τρόπο. Ένα πρότυπο δείγμα Νεμέας. Πλούσιο και δομημένο ισορροπεί ανάμεσα στο φρούτο της ποικιλίας και το ξύλο της δρυός. Στα 4-6 χρόνια παλαίωσης αποκτά ένα αρωματικό χαρακτήρα πιο σύνθετο, και μια γεύση ακόμα πιο βελούδινη. Α..
Μια ιδιαιτερότητα των περισσότερων Ασύρτικων από τη Σαντορίνη είναι ότι, ενώ πρόκειται για λευκά κρασιά, έχουν συμπεριφορά ερυθρών! Το ΑΣΥΡΤΙΚΟ της ΓΑΙΑΣ Wild Ferment έχει 7-8 χρόνια δυναμικό παλαίωσης. Περάστε το σε μία φαρδιά καράφα, περίπου μισή ώρα προτού το απολαύσετε...
O Θαλασσίτης παράγεται από την παραδοσιακή λευκή ποικιλία της Σαντορίνης, το Ασύρτικο.Επιλέγεται αποκλειστικά Ασύρτικο από τους αυτόριζους αμπελώνες της Επισκοπής, του Ακρωτηρίου και του Πύργου, ηλικίας 80 ετών περίπου, με ιδιαίτερα χαμηλή στρεμματική απόδοση, που σπάνια ξεπερνά τα 350 κιλά ανά στρέ..
Το 2009 στο κτήμα Γαία στη Σαντορίνη ξεκινήσανε να βυθίζουνε στη θάλασσα ανοικτά από το Καμάρι 450 με 500 φιάλες από την κάθε εσοδειά. Εκεί κάτω, σε ιδανικές συνθήκες σταθερής θερμοκρασίας, αφήνονται να παλαιώσουν μακριά από το φως και το οξυγόνο. Οι συνθήκες δύσκολες και πολλές φορές αντίξοες. Από..
Βαθύ ερυθροϊώδες χρώμα, με αρώματα μεγάλης έντασης, καθαρότητας και πολυπλοκότητας με συνιστώσες από φρούτο, ξύλο, βανίλια και γαρύφαλλο. Η λιπαρότητα, ο όγκος, το σώμα, η δομή και η γευστική διάρκεια συμπληρώνουν το γευστικό καμβά της ασυνήθιστης αυτής Νεμέας.Πρόκειται για ένα κρασί με δυναμικό παλ..
Βαθύ ερυθροϊώδες χρώμα, με αρώματα μεγάλης έντασης, καθαρότητας και πολυπλοκότητας με συνιστώσες από φρούτο, ξύλο, βανίλια και γαρύφαλλο. Η λιπαρότητα, ο όγκος, το σώμα, η δομή και η γευστική διάρκεια συμπληρώνουν το γευστικό καμβά της ασυνήθιστης αυτής Νεμέας.Πρόκειται για ένα κρασί με δυναμικό παλ..
Ο Θαλασσίτης βαρέλι μετονομάζεται σε Νυχτέρι της ΓΑΙΑΣ στην εσοδεία του 2019.Η πατροπαράδοτη εκδοχή της Σαντορίνης, με ένα νεοκοσμίτικο τουίστ.Μπορεί να κυριαρχεί η σπιρτάδα και η ορυκτότητα του Ασύρτικου, αλλά τα μικρά του αδερφάκια, Αηδάνι και Αθήρι, κάνουν κι αυτά αισθητή την παρουσία τους με το..