ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Glendronach

Brand: Glendronach
Αυτό το εξαιρετικά πλούσιο single malt έχει ωριμάσει για τουλάχιστον 12 χρόνια σε ένα συνδυασμό των καλύτερων Ισπανικών sherry βαρελιών, Pedro Ximenez και Oloroso. Χωρίς ψύξη φιλτραρισμένο, φυσικό χρώμα και εμφιαλωμένο στο 43%, το GlenDronach 12 ετών Original είναι ένα γλυκό, κρεμώδες malt.ΕΜΦΑΝΙΣ..
46,40€ Χωρίς ΦΠΑ:37,42€
Brand: Glendronach
Το GlenDronach 18 ετών έχει πάρει το όνομά του από τον διάσημο ιδρυτή του αποστακτηρίου, James Allardice. Αυτό το εξαιρετικό sherry single malt είναι φιλτραρισμένο χωρίς ψύξη και έχει φυσικό χρώμα. Ωρίμασε στα καλύτερα ισπανικά βαρέλια sherry Oloroso και εμφιαλώθηκε στο 46%. Αυτό το πανέμορφο, πλο..
109,20€ Χωρίς ΦΠΑ:88,07€
Brand: Glendronach
Η GlenDronach εισήγαγε την πρώτη τους έκπληξη στην έκθεσή τους! Αυτή η έκφραση αρχικά ωρίμαζε σε βαρέλια bourbon πριν μεταφερθεί στα βαρέλια Sherry του Oloroso και του Pedro Ximenez, γι αυτό και διατηρεί μερικά από τα κλασικά GlenDronach sherried, αλλά με πλούσια, καπνιστά στοιχεία στον πυρήνα του. ..
57,40€ Χωρίς ΦΠΑ:46,29€
Brand: Glendronach
Αυτό το single malt έχει ωριμάσει και παντρευτεί σε ένα συνδυασμό από τα καλύτερα bourbon και sherry βαρέλια για τουλάχιστον 8 χρόνια. Χωρίς ψύξη φιλτραρισμένο, φυσικό χρώμα και εμφιαλωμένο στο 46%, το Hielan περιλαμβάνει ένα μοναδικό συνδυασμό γλυκών, βουτυρωδών αρωμάτων με πικάντικα, sherry αρμο..
42,50€ Χωρίς ΦΠΑ:34,27€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)