Παράγεται από αμπελώνες στη Valpolicella. Πρόκειται για ένα blend 85% Corvina Veronese, 10% Rondinella και 5% Corvinone.Διαθέτει εντυπωσιακό παρατεταμ..
Ένα Nebbiolo με ντελικάτη και ευχάριστη μύτη, όπου κυριαρχούν νότες βατόμουρου και βιολέτας. Στον χρόνο αναπτύσσει πολύ εκλεπτυσμένα και κομψά δευτερε..
Παλιά κυρίως αμπέλια από διάφορες περιοχές του νησιού. Το μεγαλύτερο ποσοστό προέρχεται από αμπελώνες στις περιοχές του Πύργου, της Έξω Γωνιάς και του..
Στους αμπελώνες με υψόμετρο, τα αμπέλια Chardonnay δοκιμάζονται σε έντονες με ήλιο ημέρες και πολύ δροσερές νύχτες, μια σημαντική μετατόπιση της θερμ..
Φτιαγμένο από παραδοσιακή συνταγή, με προκλητικά απαλό σώμα και γεμάτη γεύση.Αρχικά, το μέλι και το βούτυρο χτυπούν τη μύτη. Στη συνέχεια, ίχνη σταφίδ..
Παλαιωμένη στην τελειότητα. Η Tequila Herradura Anejo παλαιώνει σε βαρέλια American White Oak για 25 μήνες – 13 μήνες πέρα από τα βιομηχανικά πρότυπα. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά απαλό, κεχριμπαρένιο υγρό με πλούσια γεύση, αφήνοντας νότες μαγειρεμένης αγαύης, φρυγανισμένης βελανιδιάς και αποξ..
Η Herradura Plata οφείλει την ευδιάκριτη γλυκιά γεύση της από αγαύη και τις λεπτές νότες δρυός, στην ανάπαυση για 45 ημέρες, πέρα από τα βιομηχανικά πρότυπα, σε βαρέλια American White Oak. Η παρατεταμένη διαδικασία παλαίωσης, δημιουργεί ένα ανοιχτό αχυρένιο χρώμα με ένα μοναδικό, στιβαρό άρωμα ψημέν..
Η Tequila Herradura Reposado με παλαίωση μεγαλύτερη από τα πρότυπα της βιομηχανίας για 11 μήνες, έχει πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα με νότες μαγειρεμένης αγαύης, βανίλιας και βουτύρου. Αυτός ο επιπλέον χρόνος ανάπαυσης σε απανθρακωμένα βαρέλια American White Oak δημιουργεί ένα απαλό, γλυκό φινίρισμα μ..