Λίγα Λόγια για εμάς

Η Cava Rokos ξεκινά τη λειτουργία της το 2005, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 35, σε μια μακρόχρονη οικογενειακή πορεία απο το 1982.Πρόκειται για έναν χώρο 160 τ.μ. με υπόγειες αποθήκες 140 τ.μ. στις οποίες υπάρχει σταθερή θερμοκρασία(κλιματισμος), σύμφωνα με τις απαιτούμενες συνθήκες ασφάλειας και σωστης αποθήκευσης ποτών.

 

Η Cava Rokos ήρθε να καλύψει την έλλειψη ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο χώρο της εμπορίας ποτών, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ποτά, αξεσουάρ, είδη δώρων, συσκευασίες, κ.α. Για το λόγο αυτό, η Cava Rokos διαθέτει έναν ενιαίο χώρο 60 τ.μ. αποτελούμενο από 40 τ.μ. έκθεσης καλαθιών και ειδών συσκευασίας και 20 τ.μ. ενός χώρου γευσιγνωσίας και εκδηλώσεων.

Επιπλέον, το συγκριτικό πλεονέκτημα της Cava Rokos αποτελεί ο ξεχωριστός κλιματιζόμενος χώρος αποθήκευσης κρασιών (κελάρι), έκτασης 50 τ.μ. όπου υπάρχει πάντοτε σταθερή θερμοκρασία.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε ειναι ολοκληρωμένες και αφορούν και επαγγελματίες και ιδιώτες, Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία και εκπαίδευση προσωπικού επιλεγμένων καταστημάτων εστίασης, καθως και οποιεσδήποτε εκδηλώσεις ιδιωτών (γάμους,βαφτίσια,Party)

Άνω των 1000

κρασιών στην συλλογή μας

Η μεγαλύτερη

Συλλογή Ουίσκι

35 Χρόνια

Στον χώρο

Το κατάστημα μας

Μια απο τις μεγαλύτερες συλλογές

Διαθέτουμε μια από τις μεγαλύτερες συλλογές κρασιών και ποτών. Αν δεν βρείτε κάτι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, απλά καλέστε μας για να ρωτήσετε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση σας.

Παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Στέλνουμε το προϊόντα μας σε όλη την χώρα. Επιλέξτε από μια απο τις καλύτερα ενημερωμένες συλλογές ποτών και παραλάβετε τα όπου και αν βρίσκεστε. 

Εγγυημένη ποιότητα και εξυπηρέτηση

Όλοι εμείς στην Cavarokos καθημερινά εργαζόμαστε για να σας παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση.