Η Zacapa 23 περιλαμβάνει ένα blend από ρούμι ηλικίας 6 έως 23 ετών.Υπέροχα περίπλοκο με νότες από μέλι, καρυκεύματα και σταφίδες, δείχνοντας την πολυπ..
O Θαλασσίτης παράγεται από την παραδοσιακή λευκή ποικιλία της Σαντορίνης, το Ασύρτικο.Επιλέγεται αποκλειστικά Ασύρτικο από τους αυτόριζους αμπελώνες τ..
Το αυθεντικό Κεντάκι μπέρμπον δημιουργημένο από τον θρύλο master distiller, Eddie Russell. Παλαιώνεται σε αμερικάνικα δρύινα βαρέλια με το βαθύτερο κα..
Το δημοφιλές ιταλικό ποτό ονομάστηκε "Amaretto di Saronno" λόγω της καταγωγής του από το Sarono της Ιταλίας. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1525 και..
Το Kum Quat Lazaris φτιάχνεται με παραδοσιακή τοπική συνταγή όπως φτιαχνόταν παλιά… Το άρωμα του, η γεύση του, το χρώμα και όλες οι διαδικασίες που συνθέτουν τον τρόπο παραγωγής είναι στηριγμένα πάνω στην παράδοση του τόπου της Κέρκυρας, εκεί που ξεκίνησε η καλλιέργεια του το 1860…Κατέχουνε την πιστ..
Το Kum Quat Lazaris φτιάχνεται με παραδοσιακή τοπική συνταγή όπως φτιαχνόταν παλιά… Το άρωμα του, η γεύση του, το χρώμα και όλες οι διαδικασίες που συνθέτουν τον τρόπο παραγωγής είναι στηριγμένα πάνω στην παράδοση του τόπου της Κέρκυρας, εκεί που ξεκίνησε η καλλιέργεια του το 1860…Κατέχουνε την πιστ..
Το Kum Quat Lazaris φτιάχνεται με παραδοσιακή τοπική συνταγή όπως φτιαχνόταν παλιά… Το άρωμα του, η γεύση του, το χρώμα και όλες οι διαδικασίες που συνθέτουν τον τρόπο παραγωγής είναι στηριγμένα πάνω στην παράδοση του τόπου της Κέρκυρας, εκεί που ξεκίνησε η καλλιέργεια του το 1860…Κατέχουνε την ..