To Taketsuru Non – Aged blended Malt, περιέχει ένα μεγάλο ποσοστό από malt whisky από το Miyagikyo, και ένα μικρό από εκείνα του Yoichi. Παλαιωμένα με..
Διαυγές, με έντονο ανθικό διακριτικό άρωμα και λεπτή φινετσάτη γεύση.Τα στέμφυλα προέρχονται από τα σταφύλια Traminer, του ιδιόκτητου αμπελώνα του οιν..
Χρώμα κόκκινο, αναδεικνύει έντονα αρώματα από ξύλο βελανιδιάς, με φλοιό από το Περού!! Ελαφριές δόσεις μπαχαρικού και ευωδιαστές νότες σανδαλόξυλο. Οι..
Γηγενής ποικιλία της Ηπείρου, με ευχάριστη οξύτητα, μαλακές τανίνες και αρωματικές νότες πιπεριών. Rossiu di Munte σημαίνει "κόκκινο του βουνού" στη τ..
Το Maker’s Mark είναι το πρώτο και μοναδικό “Handmade Bourbon”. Η κάθε παρτίδα παραγωγής δεν υπερβαίνει τα 19 βαρέλια.Στη ζύμωση χρησιμοποιείται η μέθοδος sour mash που εξασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα του προϊόντος. Δοκιμάζεται από τον Master Distiller και την ομάδα του τουλάχιστον 5 φορές κατά τη δ..