ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ρούβαλης

Τσιγγέλω λέγεται η αυθεντική Μαυροδάφνη κι εδώ τη συναντάμε στην ξηρή εκδοχή της με ζωηρό βιολετί χρώμα κι έντονο αρωματικό προφίλ. Χαρακτηρίζεται από ένα πολυδιάστατο άρωμα με κυρίαρχες νότες κόκκινων μικρών φρούτων, δάφνης, βανίλιας και βότανα άγριας ελληνικής φύσης. Είναι ένα φρέσκο κρασί που όμω..
10,55€ Χωρίς ΦΠΑ:8,51€
Το γόνιμο έδαφος της περιοχής και το υψόμετρο των αμπελώνων που εκτείνεται από 500 εώς και 1050 μέτρα σε συνδυασμό με τη βορινή έκθεση τους στα καλοκαιρινά μελτέμια συνθέτουν ένα μοναδικό μικροκλίμα για την καλλιέργεια του αμπελιού και της ποικιλίας Ροδίτη. Αμπέλι που έχει δημιουργήσει μια σειρά μον..
5,80€ Χωρίς ΦΠΑ:4,68€
Η ξεχωριστή αυτή ελληνική ποικιλία Ασύρτικο, αναπτύσσει στο terroir της Αιγιάλειας μια γοητευτική ιδιοσυγκρασία. Έλατο και αμπέλι, υψόμετρο και θάλασσα, επιλεγμένοι μικροί κλήροι, σε συνδυασμό με τη φυσική, αβίαστη και ήρεμη ροή του βαρυτικού οινοποιείου και την πολύμηνη ανατροφή με οινολάσπες, δίνο..
11,40€ Χωρίς ΦΠΑ:9,19€
Ένα έντονα αρωματικό Syrah με κυρίαρχα αρώματα κόκκινων λουλουδιών: βιολέτα, μενεξέ αλλά και μαύρου πιπεριού, βανίλιας και μπαχαρικών. Χαρακτηρίζεται από πλούσιο σώμα που αφήνει μια αίσθηση πληρότητας στο στόμα, ενώ η βελούδινη αίσθηση των τανινών του, προοικονομούν τη μακροζωία του κρασιού αυτού κι..
15,50€ Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
Ένα κρασί με έντονη προσωπικότητα! Είναι το αποτέλεσμα των σπουδαίων παγκόσμιων ποικιλιών Sauvignon Blanc και Chardonnay που έχουν φυτευτεί στα ορεινά της Αιγιάλειας. Τα τυπικά αρώματα των δυο ποικιλιών δένουν σε έναν εκρηκτικό συνδυασμό και εμφανίζουν ένα αρωματικό σύνολο από εσπεριδοειδή, άγουρα κ..
6,60€ Χωρίς ΦΠΑ:5,32€
Οι δυο κορυφαίες παγκόσμιες ποικιλίες Merlot και Cabernet Sauvignon με γεύση Αιγιάλειας! Μοντέρνο, φρέσκο κρασί με έντονο φρουτώδη χαρακτήρα. Πορφυρό χρώμα και βιολετί αποχρώσεις που εντυπωσιάζoυν από την πρώτη ματιά. Στη μύτη είναι έντονα τα τυπικά αρώματα των δυο ποικιλιών (πιπεριά, κόκκινα φρούτα..
6,60€ Χωρίς ΦΠΑ:5,32€
Το ιδιαίτερο χρώμα αυτού του κρασιού θυμίζει το χρώμα των φραγκόσυκων. Εδώ το κοσμοπολίτικο Cabernet Franc συμπλέκεται με τον ερυθρωπό Ροδίτη, και μαζί ωριμάζουν με τις οινολάσπες τους, δίνοντας ένα απαλό, κομψό και γαστρονομικό ροζέ, με πολύπλοκο σώμα και δροσερά αρώματα από μούρα,πράσινες φράουλες..
11,40€ Χωρίς ΦΠΑ:9,19€
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)