Αν θέλετε να γνωρίσετε το στιλ του μεγάλου Jean-Nicolas Meo, αλλά και να μην αφήσετε μια περιουσία στο ταμείο, μπορείτε να ξεκινήσετε από αυτό το Bour..
Η IPA, της Septem, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2015. Αρώματα που προκύπτουν από τους τρείς λυκίσκους της και γεμίζουν το ποτήρι μας, με έντονη..
Το Beefeater Burroughs Reserve ήταν η πρώτη προσθήκη της Beefeater σε παλαιωμένο gin κάτω από το εμπορικό σήμα Burroughs Reserve. Παλαιώνεται σε δρύιν..
To Oxford Landing ανήκει δικαιωματικά στην κατηγορία των παγκοσμίων brand names. Είναι ίσως το μοναδικό κρασί της κατηγορίας που δεν παράγεται με σταφ..
Αυτό το λικέρ είναι ένα έγχυμα από κεράσια στο οποίο προστίθενται αφεψήματα από άλλα κόκκινα φρούτα, που έχουν μαζευτεί στη Βουργουνδία. Είναι μια συγ..
Στο κτήμα Σιγάλας επιλέγουνε να παράγουνε το Vinsanto, μόνο σε χρονιές με ικανοποιητική σοδειά σε επίπεδο ποσότητας σταφυλιών καθώς απαιτούνται σχεδόν 5 τόνοι σταφυλιού για 1 τόνο αυτού του μοναδικού φυσικώς γλουκού κρασιού της Σαντορίνης.Έχει πλούσιο χρυσό – κεχριμπαρί χρώμα. Στη μύτη ξεδιπλώνονται..
Ένα αποσταγμένο οινοπνευματώδες ποτό από Ασύρτικο σταφύλι, την εξαιρετική λευκή ποικιλία που προέρχεται από το ξηρό, πλούσιο σε τέφρα ηφαιστειακό έδαφος της Σαντορίνης.Χρώμα: Διαυγές μεσαίοΜύτη: Μεσαίας έντασης με εκλεκτά αρώματα λουλουδιών και βοτανικώνΣτόμα: Μαλακό, βοτανικό, λουλουδάτο με μακριά ..
Ένα προϊόν διπλής απόσταξης που παράγεται από φραγκόσυκα της Σαντορίνης. Χρώμα λαμπερό και διάφανο. Αρώματα φρούτων και βοτάνων, όπου κυριαρχεί το φραγκόσυκο. ..
Αυστηρή διαλογή με το χέρι σε δονούμενη τράπεζα. Ήπιας έντασης, αλλά μεγάλης διάρκειας πίεση όλου του τσαμπιού (whole bunch). Ζύμωση σε ανοξείδωτη δεξαμενή σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Παραμονή με τις λεπτές οινολάσπες στη δεξαμενή για 18 μήνες. Τους πρώτους μήνες γίνεται τακτική ανάδευση των οινολασπ..
Το Μαυροτράγανο παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 1ης και 2ης χρήσης για 18 μήνες.Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Πολύπλοκη μύτη με αρώματα ώριμων κόκκινων φρούτων, μαρμελάδας, σύκο και γλυκά μπαχαρικά. Γεμάτο στόμα με βελούδινη υφή, ώριμες τανίνες και αρώματα παρόμοια με αυτά της μύτης. Ισορροπία ανάμεσα σε..
Το Νυχτέρι είναι ένα Ασύρτικο από επιλεγμένα αμπελοτόπια της Σαντορίνης, ηλικίας άνω των 60 ετών.Ωρίμανση και εξέλιξη στις οινολάσπες σε παλαιά δρύινα βαρέλια για 20 μήνες.Μακροχρόνια παλαίωση τουλάχιστον 10 ετών...
Ένα Ασύρτικο με μέτρια έντασης λεμονί χρώμα.Σύνθετα αρώματα με άνθη εσπεριδοειδών, ροδάκινο και λεμόνι συνδυάζονται με ορυκτές και βοτανικές νότες.Γεμάτο στο στόμα, αυστηρό με υψηλή οξύτητα, έντονη μεταλλικότητα χαρακτηριστική του terroir της Σαντορίνης.Συνοδεύει θαλασσινά, οστρακοειδή, σαλάτες, λευ..
Ζύμωση σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια 225lt και 500lt εφαρμόζοντας της μέθοδου sur lies για 6-8 μήνες. Μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσαφένιες ανταύγιες.Στην μύτη, τα εσπεριδοειδή συνυπάρχουν σε ισορροπία με νότες από βανίλια και φουντούκι.Γεμάτο στο στόμα, λιπαρό, με νότες από ώριμα εσπεριδοειδή, ρο..
Το Σιγάλας Τσίπουρο, προέρχεται από στέμφυλα Ασύρτικου και Μαυροτράγανου και είναι προϊόν διπλής απόσταξης. Τα αρώματά του είναι μέτριας έντασης με λεπτές νότες βοτάνων και ανθέων. Μαλακό στο στόμα, με έκδηλα τα αρώματα του και επίγευση πολύπλοκη και μακρά. ..
Το Σιγάλας Τσίπουρο, προέρχεται από στέμφυλα Ασύρτικου και Μαυροτράγανου και είναι προϊόν διπλής απόσταξης.Τα αρώματά του είναι μέτριας έντασης με λεπτές νότες βοτάνων και ανθέων.Μαλακό στο στόμα, με έκδηλα τα αρώματα του και επίγευση πολύπλοκη και μακρά. ..