ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ξύδια

Βρές διάφορα προιόντα delicatessen που σου ταιριάζουν για το φαγητό και το ποτό, Μεγάλη γκάμα για να διαλέξετε, Άμεση παράδοση στις καλύτερες τιμές τις αγοράς..

Ο χυμός από επιλεγμένα λευκά σταφύλια των αμπελώνων μας στη Δράμα δίνει αρχικά συμπυκνωμένο μούστο και οξοποιημένο κρασί, που με την ανάμειξη και την παλαίωσή τους, μετατρέπονται σε αληθινό γαστρονομικό προϊόν.Πυκνό καφέ χρώμα με κεραμιδί ανταύγειες.Καθαρή παρουσία αρωμάτων μαρμελάδας κόκκινων φρούτ..
5,82€ Χωρίς ΦΠΑ:4,69€
Με την τεχνική του διάσημου balsamico tradizionale της Μόντενα δημιουργήθηκε αυτό το ιδιαίτερο βαλσαμικό ξίδι, που μια σταγόνα του μπορεί να μεταμορφώσει κυριολεκτικά και το πιο απλό πιάτο.Αδιαπέραστο χρώμα, ανάμεσα στο μαόνι και τον έβενο.Το μακρύ πέρασμα από βαρέλια έχει αφήσει το αποτύπωμά του στ..
15,36€ Χωρίς ΦΠΑ:12,39€
Η υψηλή συμπύκνωση και τα πολύπλοκα αρώματα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του βαλσαμικού ξιδιού, που προέρχεται, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, από επιλεγμένα σταφύλια των αμπελώνων.Συμπαγές, σε σκούρες αποχρώσεις του μαονιού.Σύνθετο μπουκέτο όπου η ισχυρή παρουσία αρωμάτων καφέ, σταφίδα..
10,54€ Χωρίς ΦΠΑ:8,50€
Συμπυκνωμένος μούστος και οξοποιημένο κρασί από σταφύλια του κτήματος  αναμειγνύονται και οδηγούνται για παλαίωση σε δρύινα βαρέλια. Η παρατεταμένη επαφή με το ξύλο προσθέτει αρωματική πολυπλοκότητα και πάχος στο στόμα.Καφεκόκκινο, πυκνό χρώμα.Νύξεις καραμέλας, ξερών σύκων και βανίλιας, συναντούν τη..
3,07€ Χωρίς ΦΠΑ:2,48€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)