ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Cava Rokos Blog RSS Feed

03 Jul Βότκα: το
cavarokos 0 304
ΒΟΤΚΑ: το "νερό" του βορρά! Ξεκίνησε από την βορειοανατολική Ευρώπη και κατέληξε ως ένα από τα πιο δημοφιλή αποστάγματα στον κόσμο. Κι αυτή είναι η β..
15 Sep 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε όταν σερβίρετε σαμπάνια
cavarokos 8 20792
Το καλοκαίρι, οι μέρες μας είναι γεμάτες και τις περισσότερες φορές, το ίδιο είναι και τα ποτήρια μας. Ωστόσο θα πρέπει να διανύουμε αυτή την κοινωνικ..
15 Sep Ο μαγικός χώρος των whiskies
cavarokos 2 14827
Με την πιο ευρεία του έννοια, "ουίσκι" είναι το ποτό που αποτελεί το απόσταγμα της ζύμωσης της βύνης. Η βύνη υπάρχει σε κάθε κόκκο που φύτρωσε, ειδικά..
15 Sep Συνδυασμός Φαγητού & Κρασιού
cavarokos 0 4907
Κρασί: Οι κατάλληλοι συνδυασμοί για κάθε γεύμα σας     "Κόκκινο ή λευκό κρασί;  Τι να αγοράσω για το γεύμα που θα ετοιμάσω για τους συναδέλφους/φίλο..
15 Sep Ο κόσμος του Gin
cavarokos 0 5205
Ο κόσμος του Gin Αν είσαι από αυτούς που ζητούν μοναδική γεύση και πλούσιο άρωμα, τότε σίγουρα το gin θα σου καλύψει κάθε σου προσδοκία. Αν και για α..
15 Sep Νεμέα, μια διαχρονική περιοχή στο πέρασμα των αιώνων
cavarokos 0 96
Νεμέα, μια διαχρονική περιοχή στο πέρασμα των αιώνων     Η Νεμέα, βρίσκεται βόρεια της Πελοποννήσου. Μια περιοχή που για 2.500 χρόνια, χαρακτηρίζε..
15 Sep Κρασί με φαγητό. Ένας εξειδικευμένος συνδυασμός ή μια απλή επιλογή;
cavarokos 0 48
Κρασί με φαγητό. Ένας εξειδικευμένος συνδυασμός ή μια απλή επιλογή;        Σίγουρα και τα δυο αποτελούν απόλαυση για πολλούς από εμάς. Ο συνδυασμός ..
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)