ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Η Κάβα μας

Είστε επαγγελματίας της εστίασης και έχετε εστιατόριο, μπαρ ή ακόμα ξενοδοχείο; θέλετε το καλύτερο για την επιχείρησή σας; Η Cava Rokos μπορεί να σας το παρέχει!

Προσφέρουμε ένα μοναδικό συνδυασμό ποικιλίας, χονδρικών τιμών και άψογης, προσωπικής εξυπηρέτησης.

Η κάβα μας φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία ετικετών από κρασιά ελληνικών αλλά και ξένων αμπελώνων, πολλά από τα οποία αποτελούν θησαυρό καθώς είναι δυσεύρετα στην αγορά.

Εκτός από την πλούσια γκάμα κρασιών, διαθέτουμε πάνω από 1000 ετικέτες ποτών, μπύρας, πούρων που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη της επιχείρησης σας.

Επίσης το εξειδικευμένο προσωπικό μας με την πολυετή μας εμπειρία στους χώρους εστίασης μπορεί να στήσει λίστα κρασιών εξατομικευμένη για κάθε κατάστημα.

Οι υπηρεσίες μας:

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Στο νέο, ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε αυτό που σας καλύπτει, φιλτράροντας τις επιλογές σας (χρώμα κρασιού, ποικιλία, παραγωγό, χωρα προέλευσης κτλ)

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ Οι πλούσιες και αναλυτικές περιγραφές των προιόντων μας σας βοηθούν να ανακαλύψετε ακόμα και τις πιο σπάνιες ετικέτες της συλλογής μας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ Έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε την ποσότητα που σας χρειάζεται καθώς δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά την ελάχιστη παραγγελία.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Με απόλυτη συνέπεια, η παραγγελία σας αποστέλλεται στην πόρτα σας γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για κάθε απορία ή συμβουλή!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αποστείλουμε τον κατάλογο χονδρικής

Η Cava Rokos ήρθε να καλύψει την έλλειψη ολοκληρωμένων υπηρεσιών στο χώρο της εμπορίας ποτών, προσφέροντας τη μεγαλύτερη ποικιλία σε ποτά, αξεσουάρ, είδη δώρων, συσκευασίες, κ.α. Για το λόγο αυτό, η Cava Rokos διαθέτει έναν ενιαίο χώρο 60 τ.μ. αποτελούμενο από 40 τ.μ. έκθεσης καλαθιών και ειδών συσκευασίας και 20 τ.μ. ενός χώρου γευσιγνωσίας και εκδηλώσεων.

Επιπλέον, το συγκριτικό πλεονέκτημα της Cava Rokos αποτελεί ο ξεχωριστός κλιματιζόμενος χώρος αποθήκευσης κρασιών (κελάρι), έκτασης 50 τ.μ. όπου υπάρχει πάντοτε σταθερή θερμοκρασία.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε ειναι ολοκληρωμένες και αφορούν και επαγγελματίες και ιδιώτες, Αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία και εκπαίδευση προσωπικού επιλεγμένων καταστημάτων εστίασης, καθως και οποιεσδήποτε εκδηλώσεις ιδιωτών (γάμους,βαφτίσια,Party)

Άνω των 1000
κρασιών στην συλλογή μας
Η μεγαλύτερη
Συλλογή Ουίσκι
35 Χρόνια
Στον χώρο