ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Τσίπουρο

Τσίπουρο Αποστολάκη, Ηδωνικό, Τσιλιλή & Άλλα Σε Ασυναγώνιστη Τιμή

Το τσίπουρο είναι σίγουρα μια εκλεκτή απόλαυση, για όλους τους «μερακλήδες» του είδους! Αν είστε κι εσείς ένας από αυτούς, εδώ θα ανακαλύψετε μια μοναδική συλλογή από επώνυμες μάρκες, όπως Αποστολάκη, Ηδωνικό, Τσιλιλή και πολλές άλλες, σε χαμηλή τιμή.

Δοκιμάστε τσίπουρο Τυρνάβου, τσίπουρο υπόλοιπης Ελλάδας, αλλά και τσίπουρο με γλυκάνισο ή χωρίς, με άμεση αποστολή στον χώρο σας.

Tο πρώτο παλαιωμένο τσίπουρο 10 ετών από την “Puro Karathanos – Artisan Spirits”.H εμφιάλωση αυτή αποτελεί εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή και συλλεκτική έκδοση, αφού πέρα από την πρώτη ιστορική εμφιάλωση παλαιωμένου τσίπουρου 10 ετών στην Ελλάδα (άρα και στον κόσμο, αφού το τσίπουρο αποτελεί ελλην..
160,00€ Χωρίς ΦΠΑ:129,03€
Παράγεται από στέμφυλα της ποικιλίας μαύρου μοσχάτου, ωριμάζει αργά και παλαιώνει σε δρύινα βαρέλια.Εντυπωσιακό στην όψη, παρουσιάζεται χαλκόχρωμο με χρυσαφένιες ανταύγειες. Στη μύτη διακρίνεται για την αρωματική συμπύκνωση και την πολυπλοκότητά του. «Γλυκά» αρώματα ανθέων, μελιού, εσπεριδοειδών όπω..
41,00€ Χωρίς ΦΠΑ:33,07€
Τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου, το Tσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη πίνεται όλες τις ώρες, αλλά συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα.  ..
2,70€ Χωρίς ΦΠΑ:2,18€
Τσίπουρο αρωματισμένο με γλυκάνισο και βότανα από  τα κατάφυτα βουνά του Πηλίου, το Tσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη  πίνεται όλες τις ώρες, αλλά συνοδεύει υπέροχα παραδοσιακούς μεζέδες και  θαλασσινά πιάτα.  ..
12,70€ Χωρίς ΦΠΑ:10,24€
Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες, το Tσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη πίνεται όλες τις ώρες, αλλά συνοδεύει υπέροχα τους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα. ..
2,60€ Χωρίς ΦΠΑ:2,10€
Τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο για τους μερακλήδες. Το Tσίπουρο της οικογένειας Αποστολάκη πίνεται όλες τις ώρες, αλλά συνοδεύει υπέροχα τους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα. ..
12,40€ Χωρίς ΦΠΑ:10,00€
Το τσίπουρο Βρυσσά είναι 100% αποσταγμένο, φυσικό και αγνό, με αρώματα που αποκτά από την αποθήκευση λίγων εβδομάδων σε δρύινα βαρέλια. ..
11,50€ Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
Το τσίπουρο Βρυσσά είναι 100% αποσταγμένο, φυσικό και αγνό, με αρώματα που αποκτά από την αποθήκευση λίγων εβδομάδων σε δρύινα βαρέλια...
11,50€ Χωρίς ΦΠΑ:9,27€
Η ποικιλία Μαλαγουζιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η αρχοντική ποικιλία του ελληνικού αμπελώνα. Έχει έναν έντονο αρωματικό χαρακτήρα όπως το Μοσχάτο αλλά πολύ διαφορετικό ως κατεύθυνση καθώς διακρίνεται για τα λεπτά και κομψά αρώματά της. Στη δεκαετία του ‘70, η ποικιλία κινδύνεψε να εξαφανιστεί...
6,30€ Χωρίς ΦΠΑ:5,08€
Το Δεκαράκι Μοσχάτο είναι το πρώτο μονοποικιλιακό τσίπουρο που αποτελεί προϊόν απόσταξης μόνο από Μοσχάτο Τυρνάβου, λαμβάνοντας έτσι στο μέγιστο τα ποιοτικά και αρωματικά χαρακτηριστικά της εκλεκτής αυτής ποικιλίας.Η ποικιλία Μοσχάτου αποτελεί το “μυστικό” της φήμης του τσίπουρου Τυρνάβου. Κι αυτό γ..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Το Αλλοτινό είναι ένα κρυστάλλινο, αρωματικό και βελούδινο τσίπουρο διπλής απόσταξης.  ..
13,70€ Χωρίς ΦΠΑ:11,05€
Το Αλλοτινό είναι ένα κρυστάλλινο, αρωματικό και βελούδινο τσίπουρο διπλής απόσταξης...
13,50€ Χωρίς ΦΠΑ:10,89€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 50 (5 Σελ.)