ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Beefeater

Brand: Beefeater
Η προσθήκη του ιαπωνικού τσαγιού Sencha καθώς και ένος μίγματος πράσινων τσαγιών στο βοτανικό μείγμα κάνει το Beefeater 24 να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο τζιν, βοηθώντας να διαμορφώσει το μοναδικό άρωμα και την απαλότητα του. Ταυτόχρονα η προσθήκη φλοιού γκρέιπφρουτ εξασφαλίζει ότι η χαρακτηριστι..
32,50€ Χωρίς ΦΠΑ:26,21€
Beefeater Burroughs Reserve Gin 700ml
Μη Διαθέσιμο
Brand: Beefeater
Το Beefeater Burroughs Reserve ήταν η πρώτη προσθήκη της Beefeater σε παλαιωμένο gin κάτω από το εμπορικό σήμα Burroughs Reserve. Παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια που στο παρελθόν ωρίμαζε το γαλλικό Aperitif Jean de Lillet. Στη μύτη είναι πολύπλοκο με νότες λεμονιού, φλούδας πορτοκαλιού, και υπαινιγμού..
79,50€ Χωρίς ΦΠΑ:64,11€
Brand: Beefeater
Το Beefeater Crown Jewel είναι εμπνευσμένο από τα εμβληματικά κοσμήματα που φιλοξενούνται στον Πύργο του Λονδίνου. Αυτή η μοντέρνα αναπαράσταση ενός σπάνιου πετραδιού ενσαρκώνει το διαχρονικό πνεύμα του Λονδίνου.Στην μύτη είναι γεμάτο άρωμα αρκεύθου και εσπεριδοειδών. Γεμάτο, στρογγυλεμένο και περιε..
71,30€ Χωρίς ΦΠΑ:57,50€
Brand: Beefeater
Το Beefeater London Dry αποτελείται από 9 βότανα τα οποία το κάνουν ένα gin  με γεμάτη γεύση αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένο και απαλό, ιδανικό για ένα  δροσιστικό Gin & Tonic...
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Brand: Beefeater
Το Beefeater London Dry αποτελείται από 9 βότανα τα οποία το κάνουν ένα gin  με γεμάτη γεύση αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένο και απαλό, ιδανικό για ένα δροσιστικό Gin & Tonic.  ..
3,20€ Χωρίς ΦΠΑ:2,58€
Brand: Beefeater
Το Beefeater London Dry αποτελείται από 9 βότανα τα οποία το κάνουν ένα gin με γεμάτη γεύση αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένο και απαλό, ιδανικό για ένα δροσιστικό Gin & Tonic. ..
20,90€ 19,40€ Χωρίς ΦΠΑ:15,65€
Brand: Beefeater
Το Beefeater Pink είναι ένα ντελικάτο τζιν, αρωματισμένο με φράουλα, βασισμένο στη κλασική βραβευμένη συνταγή Beefeater Dry. Οι γεύση της φράουλας και οι απαλές νότες φρούτων δίνουν μια δροσερή ισορροπία και το απόλυτο ταίριασμα με τις κλασικές νότες από αρκεύθου και εσπεριδοειδών. Ένα σύγχρονο τζιν..
21,30€ Χωρίς ΦΠΑ:17,18€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)