Το Ramos Pinto Vintage είναι ένα κρασί που παράγεται μόνο σε εξαιρετικές χρονιές.Το 1983 ο τρύγος ήταν όψιμος και τέλειος. Τα κρασιά βγήκαν πλούσια σε..
Το Hendrick’s Midsummer Solstice είναι μια βαθιά αρωματική έκφραση του Hendrick’s Gin από τη Master Distiller του Hendrick’s, Lesley Gracie. Το Midsum..
Πουρές φρούτου mango.Απόλυτα ισορροπημένο προϊόν σε άρωμα, γεύση καισώμα, χωρίς γλουτένη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πιο απαιτητικό Cocktail. Σε..
Μερικές φορές, η ανάμειξη φωτιάς και ουίσκι είναι καλό πράγμα. Το Tennessee Fire συνδυάζει ζεστό λικέρ κανέλας με τον τολμηρό χαρακτήρα του Jack Danie..
Το ποτήρι Syrah είναι τέλειο για την εξισορρόπηση των αρωμάτων φρούτων και μπαχαρικών, καθώς και για να πιάνει τις τανίνες που βρίσκονται συχνά σε κόκ..
Το Courvoisier VS Cognac είναι ένα μείγμα από διάφορες σοδειές, παλαιωμένες μεταξύ τριών και επτά ετών, προερχόμενες ως επί το πλείστον από την περιοχή Fins Bons. Χρησιμοποιείται επίσης και μία μικρότερη, εξισορροπητικού χαρακτήρα, ποσότητα από τη περιοχή Petite Champagne. Η μίξη παλαιότερων και..
Το Courvoisier VS Cognac είναι ένα μείγμα από διάφορες σοδειές, παλαιωμένες μεταξύ τριών και επτά ετών, προερχόμενες ως επί το πλείστον από την περιοχή Fins Bons. Χρησιμοποιείται επίσης και μία μικρότερη, εξισορροπητικού χαρακτήρα, ποσότητα από τη περιοχή Petite Champagne. Η μίξη παλαιότερων και νεό..
Το Courvoisier VSOP είναι ένα περίτεχνα κατασκευασμένο Cognac, ισορροπημένο με μείγμα διαφόρων σοδειών στην κορυφή της αρωματικής τους δυναμικής, προερχόμενες από τις περιοχές Fins Bons, Gran και Petite Champagne. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαίσια ισορροπημένο cognac με νότες ροδάκινου, καβουρδισμένο..
Το Courvoisier VSOP είναι ένα περίτεχνα κατασκευασμένο Cognac, ισορροπημένο με μείγμα διαφόρων σοδειών στην κορυφή της αρωματικής τους δυναμικής, προερχόμενες από τις περιοχές Fins Bons, Gran και Petite Champagne. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαίσια ισορροπημένο cognac με νότες ροδάκινου, καβουρδισμένου..
Το Courvoisier XO, είναι μία επιλογή του Master Blender από υπέροχα παλαιωμένα eau de vie, μεταξύ έντεκα και εικοσιπέντε ετών, με σκοπό να φτάσει στο αποκορύφωμα της πολυπλοκότητας και του πλούτου των αρωμάτων του cognac. Η συνταγή που ξανακυκλοφορεί σήμερα, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1984 από ..