ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Don Julio

Brand: Don Julio
Για την επέτειο 60 χρόνων από την έναρξη της  διαδρομής του στην παραγωγή τεκίλας, ο Don Julio Gonzalez δημιούργησε μαζί με  τον διάδοχό του Enrique de Colsa μια δεύτερη anejo από επιλεγμένες αγαύες και  ωρίμανση 30 μηνών σε βαρέλια Αμερικάνικης δρυός: την Don Julio 1942 Tequila.  Εμφιαλώνεται σε μι..
665,00€ Χωρίς ΦΠΑ:536,29€
Brand: Don Julio
Για την επέτειο 60 χρόνων από την έναρξη της διαδρομής του στην παραγωγή τεκίλας, ο Don Julio Gonzalez δημιούργησε μαζί με τον διάδοχό του Enrique de Colsa μια δεύτερη anejo από επιλεγμένες αγαύες και ωρίμανση 30 μηνών σε βαρέλια Αμερικάνικης δρυός: την Don Julio 1942 Tequila. Εμφιαλώνεται σε μια εν..
220,00€ Χωρίς ΦΠΑ:177,42€
Don Julio 70th Cristalino Anejo Tequila 700ml
Μη Διαθέσιμο
Brand: Don Julio
Η Don Julio 70 Anejo είναι το αποκορύφωμα 70 ετών γνώσης, τεχνογνωσίας και καινοτομίας που συνδυάζει την απαλότητα μιας τεκίλα Blanco και την πολυπλοκότητα μιας τεκίλα Anejo για μια εντελώς μοναδική εμπειρία.Παλαιώνει δεκαοκτώ μήνες σε αμερικανικά λευκά δρύινα βαρέλια και στη συνέχεια φιλτράρεται πρ..
109,00€ Χωρίς ΦΠΑ:87,90€
Brand: Don Julio
Η Don Julio τεκίλα είναι φημισμένη για την απαράμιλλη ποιότητά της, η οποία επιτυγχάνεται με την απόσταξη 100% μπλε αγαύης, διαλεγμένης με το χέρι, με καινοτόμες παραδοσιακές γεωργικές πρακτικές και δεξιοτεχνικές παραγωγικές μεθόδους. Η Don Julio Anejo είναι η απόδειξη οτι εκτιμάμε την πολυπλοκότητα..
64,20€ Χωρίς ΦΠΑ:51,77€
Brand: Don Julio
Η Don Julio τεκίλα είναι φημισμένη για την απαράμιλλη ποιότητά της, η οποία επιτυγχάνεται με την απόσταξη 100% μπλε αγαύης, διαλεγμένης με το χέρι, με καινοτόμες παραδοσιακές γεωργικές πρακτικές και δεξιοτεχνικές παραγωγικές μεθόδους. Η φιάλη της Blanco είναι εμβληματική. Το ζωηρό μπλε συμβολίζει τη..
51,50€ Χωρίς ΦΠΑ:41,53€
Brand: Don Julio
Η Don Julio τεκίλα είναι φημισμένη για την απαράμιλλη ποιότητά της, η οποία επιτυγχάνεται με την απόσταξη 100% μπλε αγαύης, διαλεγμένης με το χέρι, με καινοτόμες παραδοσιακές γεωργικές πρακτικές και δεξιοτεχνικές παραγωγικές μεθόδους. Η Don Julio Reposado δημιουργήθηκε από την ιδιωτική συλλογή του D..
58,60€ Χωρίς ΦΠΑ:47,26€
Brand: Don Julio
H Don Julio Rosado είναι μια τεκίλα reposado φινιρισμένη σε βαρέλια κρασιού Ruby Port από τη μαγευτική περιοχή κρασιού Douro της Βόρειας Πορτογαλίας. Το αποτέλεσμα είναι μια απολαυστικά μοναδική τεκίλα reposado με λεπτή ροζ απόχρωση και γλυκές νότες αποξηραμένων κόκκινων φρούτων & καραμέλας. Απολαύσ..
193,00€ Χωρίς ΦΠΑ:155,65€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)