ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Events - Εκδηλωσεις

Αναδείξτε τις κοινωνικές ή εταιρικές σας εκδηλώσεις με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μπαρ και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας!
 

Στην Cava Rokos μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα κρασιών και ποτών ακόμα και για τις πιο εξεζητημένες εκδηλώσεις σας.
 

Η πλούσια συλλογή κρασιών μας που αποτελείται από ελληνικές και ξένες ετικέτες, ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας και καλύπτουν κάθε ανάγκη.
 

Οι χαμηλές τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση και το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθιστούν την οργάνωση της εκδήλωσης σας μια εύκολη υπόθεση.
 

Οι υπηρεσίες μας:
 

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ Εξυπηρετούμε κάθε εκδήλωση σας, όπως γαμήλια δεξίωση, βάπτιση, επαγγελματική δεξίωση, party κτλ
 

EXTRA ΠΑΡΟΧΕΣ Κατόπιν συνεννόησης, παρέχουμε όλο τον εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την εκδήλωση σας που περιλαμβάνει coctail bar με προσωπικό, ψυγεία αλλά και συνεργαζόμενα Catering που ετοιμάζουν τα πιο γευστικά μενού.
 

ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας παρέχοντας συμβουλές και προτάσεις για να επιλέξετε τα κατάλληλα κρασιά που θα συνοδεύσουν το γεύμα σας.
 

ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Στο νέο, ανανεωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε αυτό που σας καλύπτει, φιλτράροντας τις επιλογές σας (χρώμα κρασιού, ποικιλία, παραγωγό, χώρα προέλευσης κτλ)
   

ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Με απόλυτη συνέπεια, η παραγγελία σας αποστέλλεται στην πόρτα σας γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.
 

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας βρίσκεται πάντα στη διάθεση σας για κάθε απορία ή συμβουλή!

Αφήστε το μήνυμα σας

Captcha