Το Lillet είναι ένα διακριτικό μείγμα επιλεγμένων κρασιών από το Μπορντό (85%) και από χειροποίητα λικέρ φρούτων (15%). Το Lillet παλαιώνεται σε δρύιν..
Μια παλαιωμένη craft τεκίλα από 100% Blue Weber αγαύη. Είναι ένα μείγμα από anejo και extra-anejo τεκίλα, από την οποία έχει αφαιρεθεί το χρώμα και η ..
H πρώτη craft lager της Αθήνας. Με στρογγυλεμένη γεύση, ελαφρύ και γλυκό φινίρισμα, η Dathenes είναι φτιαγμένη για όσους θέλουν να απολαύσουν την πόλη..
Ένας συνδυασμός ειδικώς επιλεγμένων παλαιωμένων ρούμι, ηλικίας εως 25 ετών, από τα αποστακτήρια Enmore και Diamond Coffey, αναμειγνύεται στην τελειότη..
Χρησιμοποιούνται παραδοσιακές μέθοδοι που παραμένουν αμετάβλητες από το 1888 (Kentucky). Πρόκειται για μια συγκεκριμένη συνταγή, που αποτελείται από 60% καλαμπόκι, σίκαλη και βυνοποιημένο κριθάρι, στην οποία οφείλεται η χαρακτηριστική του γεύση. Η παλαίωση γίνεται σε ελαφρώς καπνιστά, καινούρια βαρέ..
Eπιλέγονται μόνο 17 βαρέλια για την παραγωγή κάθε “small batch”. Χρησιμοποιούνται 2 μείγματα δημητριακών (mashbills) και 5 είδη μαγιάς (yeasts strains) για να δημιουργηθούν 10 διαφορετικές συνταγές bourbon. Τις 4 από αυτές τις συνταγές τις συναντούμε στο Four Roses Small Batch. ..