ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Glencairn

Glencairn ποτήρι κρυστάλλινο για Malt Ουίσκι
Hot -7 %
Brand: Glencairn
Το ειδικό κρυστάλλινο ποτήρι για τα malt ουίσκι. Το ποτήρι Glencairn έχει καθιερωθεί στην Σκωτία και προτείνεται από τα περισσότερα αποστακτήρια.Χωρητικότητας 190ml. ..
10,40€ 9,70€ Χωρίς ΦΠΑ:7,82€
Brand: Glencairn
Το ειδικό κρυστάλλινο ποτήρι για τα malt ουίσκι. Το ποτήρι Glencairn έχει καθιερωθεί στην Σκωτία και προτείνεται από τα περισσότερα αποστακτήρια.Τα χρωματιστά Glencairn είναι ιδανικά για γευσιγνωσίες ουίσκι. Το σχέδιο του θα αναδείξει με εκπληκτική ακρίβεια τα αρώματα του, ενώ το μαύρο χρώμα του "κρ..
14,50€ 12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Brand: Glencairn
Το ειδικό κρυστάλλινο ποτήρι για τα malt ουίσκι. Το ποτήρι Glencairn έχει καθιερωθεί στην Σκωτία και προτείνεται από τα περισσότερα αποστακτήρια. Τα χρωματιστά Glencairn είναι ιδανικά για γευσιγνωσίες ουίσκι. Το σχέδιο του θα αναδείξει με εκπληκτική ακρίβεια τα αρώματα του, ενώ το μπλε χρώμα του "κρ..
15,20€ 12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Brand: Glencairn
Το ειδικό κρυστάλλινο ποτήρι για τα malt ουίσκι. Το ποτήρι Glencairn έχει καθιερωθεί στην Σκωτία και προτείνεται από τα περισσότερα αποστακτήρια. Τα χρωματιστά Glencairn είναι ιδανικά για γευσιγνωσίες ουίσκι. Το σχέδιο του θα αναδείξει με εκπληκτική ακρίβεια τα αρώματα του, ενώ το χρυσό χρώμα του "κ..
14,60€ 12,00€ Χωρίς ΦΠΑ:9,68€
Glencairn ποτήρι Σκαλιστό για Malt Ουίσκι 190ml
Μη Διαθέσιμο
Brand: Glencairn
Το ειδικό κρυστάλλινο ποτήρι για τα malt ουίσκι. Το ποτήρι Glencairn έχει καθιερωθεί στην Σκωτία και προτείνεται από τα περισσότερα αποστακτήρια.Σε πολυτελή έκδοση με ανάγλυφα σκαλίσματα !!!Χωρητικότητας 190ml.  ..
55,00€ Χωρίς ΦΠΑ:44,36€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)