ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε, ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και λόγω τις καθυστέρησης παράδοσης των δεμάτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες couriers, οι παραγγελίες μπορεί να καθυστερήσουν.
Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το cavarokos.gr και λυπούμαστε για την καθυστέρηση.

Glenfiddich 15 y.o. 700ml

Glenfiddich 15 y.o. 700ml
Glenfiddich 15 y.o. 700ml
Glenfiddich 15 y.o. 700ml
Glenfiddich 15 y.o. 700ml
Glenfiddich 15 y.o. 700ml

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του καινοτόμου πνεύματος της οικογένειας, το Glenfiddich 15 ετών δημιουργείται με μια τεχνική που εισήγαγε πρώτος ο Malt Master του Glenfiddich: τα ζεστά, πικάντικα αρώματα μεταμορφώνονται σε κάτι εντελώς νέο χάρη στη συμβολή του μοναδικού βαρελιού Solera Vat.

Αφού περάσει από ευρωπαϊκά δρύινα βαρέλια που έχουν φιλοξενήσει σέρι και καινούρια δρύινα βαρέλια, το ουίσκι ωριμάζει μαλακά στο ιδιαίτερο βαρέλι Solera Vat, ένα τεράστιο δρύινο βαρέλι που ενέπνευσαν οι αποθήκες ωρίμανσης σέρι στην Ισπανία και την Πορτογαλία.

Χωρίς να αδειάζει ποτέ εντελώς, και πάντα μισογεμάτο με αποστάγματα που χρονολογούνται από το 1998, το Solera Vat αποτελεί και αυτό ένα απόσταγμα – του ανήσυχου και πρωτοπόρου πνεύματος της οικογένειας. Στο Solera Vat οφείλεται, επίσης, η πρωτιά του Glenfiddich 15 Y.O. ως του πρώτου ουίσκι 15 ετών που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 10 single malt με τις υψηλότερες πωλήσεις.

Ουίσκι
Αλκοολικός βαθμός 40%
Παραγωγός Glenfiddich
Περιοχή Speyside
Ποσότητα 700ml
Τύπος Single Malt
Χώρα Σκωτία
48,40€
Χωρίς ΦΠΑ: 39,03€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-000055