Όταν ενώνεται η μαύρη σοκολάτα με το απόσταγμα της μπλε αγαυης το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Η Olmeca Dark Cho..
Για την καλύτερη φροντίδα των ποτηριών του κρασιού σας αλλά και για να τα γυαλίσετε με το χέρι, χρησιμοποιήστε το κατάλληλο πανί γυαλίσματος μικροϊνών..
Ο συνδυασμός του Sauvignon Blanc με το Ξινόμαυρο είναι υπεύθυνος για αυτό το φρουτώδες κρασί. Η μύτη χαρακτηρίζεται από επίμονο, όλο φρεσκάδα άρωμα πε..
Το The Last Baron του κτήματος Μιχαηλίδη παράγεται από Cabernet Franc και είναι ένα κρασί περιορισμένης παραγωγής. Παράγονται μόνο 630 φιάλες.Έντονα α..
Ερυθρός οίνος με πορφυρό χρώμα από 50% Merlot και 50% Syrah.Πλούσιο αρωματικό μπουκέτο με ώριμα φρούτα του δάσους, μούρα, κεράσι, βιολέτα και νότες βανίλιας.Πληθωρικό στο στόμα, σαρκώδες, ώριμο, βελούδινο, ζωντανό, με φινετσάτο, χαρακτηριστικό, γενναιόδωρο τελείωμα.Συνοδεύει κόκκινο κρέας, έντονα τυ..
Λευκός οίνος μέσα στον οποίο συνδυάζονται 50% Μοσχάτο και 50% Ασύρτικο.Το χρώμα του χρυσοκίτρινο. Στην μύτη, ένας κήπος με τριαντάφυλλα και φρουτένια άνθη, η ευωδία του Μοσχάτου Τυρνάβου σε συνδυασμό με αρώματα λευκόσαρκων φρούτων από το Ασύρτικο. Τα αρώματα αυτά τα βρίσκουμε και στο στόμα, με την ο..
Έπειτα από άριστη επιλογή της πρώτης ύλης, από ντόπιο, μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου” γίνεται η αλκοολική ζύμωση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία στην απόσταξη των στέμφυλων, σε inox δεξαμενές, κάτω από ιδανικές και ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Η απόσταξη γί..
Έπειτα από άριστη επιλογή της πρώτης ύλης, από ντόπιο, μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου” γίνεται η αλκοολική ζύμωση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία στην απόσταξη των στέμφυλων, σε inox δεξαμενές, κάτω από ιδανικές και ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Η απόσταξη γί..
Έπειτα από άριστη επιλογή της πρώτης ύλης, από ντόπιο, μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου” γίνεται η αλκοολική ζύμωση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία στην απόσταξη των στέμφυλων, σε inox δεξαμενές, κάτω από ιδανικές και ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Η απόσταξη γί..
Η διαδρομή του στο πέρασμα του χρόνου ξεκαθάρισε τη σαγηνευτική γεύση, σε αυτό το εκλεκτό ποτό.Το δυνατό του άρωμα και το φλογερό του χρώμα εγγυώνται μια υπέρτατη απόλαυση. ..
Το ούζο JIVAERI παράγεται από αλκοόλη γεωργικής προέλευσης με ξεχωριστή ποιότητα.Το νερό που χρησιμοποιείται είναι κρυστάλλινο, πλούσιο σε μέταλλα από τους πρόποδες του Ολύμπου, το βουνό των θεών.Αρωματικοί σπόροι και βότανα – το μίγμα αυτών είναι το μυστικό του Ούζου. Το μοναδικό λεπτό άρωμα του JI..
Το Ούζο Legendary είναι φτιαγμένο από 14 προσεκτικά επιλεγμένους αρωματικούς σπόρους και βότανα, όπως σπόρους γλυκάνισου, αστεροειδή γλυκάνισου, μάραθου κ.λπ. Έχει διαυγές χρώμα, λευκό με την προσθήκη νερού.Άρωμα γλυκάνισου σε συνδυασμό με κανέλα, μοσχοκάρυδο και άλλα μεσογειακά αρώματα.Γεύση πλούσι..