ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε, ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και λόγω τις καθυστέρησης παράδοσης των δεμάτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες couriers, οι παραγγελίες μπορεί να καθυστερήσουν.
Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το cavarokos.gr και λυπούμαστε για την καθυστέρηση.

Laphroaig

Brand: Laphroaig
Με ένα εξαιρετικά επιτυχημένο παγκόσμιο Club φανατικών οπαδών, είναι και αυτό ένα από τα μεγάλα single malts που παράγονται στο νησί Ιslay. Κατά τη διαδικάσια δημιουργίας του Laphroaig, βύνη κριθαριού τοποθετείται πάνω σε φωτιά απο τύρφη.Ο καπνός από αυτήν την τύρφη, που υπάρχει μόνο στο νησί Isla..
45,00€ Χωρίς ΦΠΑ:36,29€
Brand: Laphroaig
Το Laphroaig 18 ετών είναι φτιαγμένο σε μικρές ποσότητες κάθε χρόνο και απολαμβάνετε μόνο απο λίγους λάτρεις του ουίσκι. Ένας μαλακός, γλυκός και πικάντικος καπνός τύπου Islay σας καλωσορίζει όταν ανοίγετε το πρώτο σας μπουκάλι. Η πρώτη γεύση είναι μια γλυκύτητα στο δρυς, από 18 χρόνια στο βαρέλι...
196,50€ Χωρίς ΦΠΑ:158,47€
Brand: Laphroaig
Στη μύτη η αίσθηση είναι toffee και καραμέλα, που προκαλούνται από τις βανίλιες και τις τανίνες της αμερικάνικης δρυς, συν μια ξηρότητα από το λάδι του ξύλου. Το τελείωμα είναι μεγάλο και εναλλάσσεται μεταξύ της γλυκύτητας και του καπνού...
47,00€ Χωρίς ΦΠΑ:37,90€
Laphroaig Select 700ml
Μη Διαθέσιμο
Brand: Laphroaig
Το LAPHROAIG SELECT είναι το αποτέλεσμα εξαιρετικής επιλογής (SELECT), Αμερικανικών και Ευρωπαϊκών βαρελιών, βάση του μοναδικού χαρακτήρα που δίνουν κατά την διάρκεια της ωρίμανσης. Είναι η επιτομή αποσταγμάτων προερχόμενα από:• Oloroso cherry butts. Είναι βαρέλια από ξύλο ευρωπαϊκής βελανιδιάς μέ..
36,50€ Χωρίς ΦΠΑ:29,44€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)