ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Macallan 25 y.o. Sherry Cask Edition 2020 700ml

Macallan 25 y.o. Sherry Cask Edition 2020 700ml
Macallan 25 y.o. Sherry Cask Edition 2020 700ml
Macallan 25 y.o. Sherry Cask Edition 2020 700ml
Macallan 25 y.o. Sherry Cask Edition 2020 700ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Macallan 25 y.o. Sherry Cask Edition 2020 700ml
3.100,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2.500,00€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-001120
Ουίσκι
Αλκοολικός βαθμός 45%
Παραγωγός Macallan
Περιοχή Highland
Ποσότητα 700ml
Τύπος Single Malt
Χώρα Σκωτία

Το Macallan Sherry Oak, 25 ετών, αποτελεί μέρος της σειράς Sherry Oak, η οποία διαθέτει single malts που έχουν ωριμάσει αποκλειστικά σε χειροποίητα βαρέλια βελανιδιάς από Jerez, για πλούτο και πολυπλοκότητα. Αυτό το ειδικό single malt προσφέρει έναν έντονα πλούσιο και γευστικό χαρακτήρα, εσπεριδοειδή, αποξηραμένα φρούτα και καπνιστό ξύλο.

ΧΡΩΜΑ: Πλούσιο μαόνι.

ΜΥΤΗ: Εσπεριδοειδή, ισορροπημένο με κανέλα, σέρι και καπνό από ξύλο.

ΓΕΥΣΗ: Πλήρης και πλούσια, με αποξηραμένα φρούτα και μια ένδειξη καπνιστού ξύλου.

ΕΠΙΓΕΥΣΗ: Μακριά, με αποξηραμένα φρούτα και μπαχαρικά.

Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί