ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Malfy

Brand: Malfy
Αποσταγμένο στην Ιταλία με μερικα από τα καλύτερα βότανα, συμπεριλαμβανομένου του εκλεκτού αρκεύθου, Ιταλικά πορτοκάλια και μια επιλογή από γευστικά κόκκινα πορτοκάλια Σικελίας.Χρώμα βαθύ πορτοκαλί. Αρώματα από άνθη πορτοκαλιάς με φόντο νότες του άρκευθου. Πλούσια γεύση από γλυκόπικρα εσπεριδοειδή. ..
35,00€ Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Brand: Malfy
Ένα εξαιρετικό gin που αποστάζεται στην Ιταλία με μερικά από τα καλύτερα βότανα, συμπεριλαμβανομένου του εκλεκτού αρκεύθου, Ιταλικά λεμόνια που έχουν ωριμάσει στον ήλιο και φλούδες λεμονιών από το Amalfy.Κρυστάλλινο χρώμα. Αρώματα από εσπεριδοειδή, ενώ στο πίσω μέρος μένει μια νότα άρκευθου. Γεύση λ..
35,00€ Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Brand: Malfy
Αποστάζεται στην Ιταλία με μερικά από τα καλύτερα βότανα, όπως εκλεκτός άρκευθος, καθώς και ώριμα Ιταλικά λεμόνια, υλικά που όλα μαζί αναμειγνύονται με νερό από την περιοχή Piedmont της Ιταλίας.Χρώμα κρυστάλλινο. Αρώματα από άρκευθο, κόλιανδρο και νότες γλυκάνισου ξεπηδούν από το ποτήρι. Σχεδόν αλμυ..
35,00€ Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Brand: Malfy
Αποσταγμένο στην Ιταλία με τα καλύτερα βοτανικα συμπεριλαμβανομένου του εκλεκτού αρκεύθου, ροζ γκρέιπφρουτ, ιταλικά λεμόνια και μερικά φρέσκα σικελικά ροζ γκρέιπφρουτ.Χρώμα έντονο τριανταφυλλί. Αρώματα με νότες από φρέσκο ξύσμα γκρέιπφρουτ, πλούσιο ραβέντι, εσπεριδοειδή και γλυκάνισο. Πλούσια γεύση ..
35,00€ Χωρίς ΦΠΑ:28,23€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)