Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνιστάται η χρήση καράφας ή να ανοιχθεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος κατά την διάρκεια τη..
Το Αγιονέρι Islay Cask Finish, ξεχωρίζει γιατί εκτός από την παλαίωση σε βαρέλι, έχει και τελείωμα σε βαρέλι που πριν είχε φιλοξενήσει Islay Single Ma..
Προέρχεται από την ποικιλία Sauvignon Blanc.Έχει λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα και μπουκέτο με χαρακτήρα καλοκαιρινών και εξωτικών φρούτων (πεπόνι, αχλάδ..
Το Luxardo Aperitivo είναι το αποτέλεσμα μιας καλά ισορροπημένης έγχυσης διαφόρων βοτάνων, ριζών και διαφόρων ειδών εσπεριδοειδών.Η ήπια περιεκτικότητ..
To Miyako Nihonshu Sake γίνεται με την διαδικασία της παράλληλης πολλαπλής ζύμωσης. Το ρύζι θερμαίνεται στον ατμό και έπειτα προστίθεται σε συγκεκριμένο καλούπι (που ονομάζεται koji ). Εκεί μετατρέπεται σε ζάχαρη και στη συνέχεια αυτή η ζάχαρη μετατρέπεται σε αλκοόλη από τη μαγιά γνωστή ως kobo. Αυτ..