ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Pio Cesare Vermouth 750ml

Pio Cesare Vermouth 750ml
Pio Cesare Vermouth 750ml
Pio Cesare Vermouth 750ml
Pio Cesare Vermouth 750ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Pio Cesare Vermouth 750ml
51,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 41,13€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-000927
Ποτά
Αλκοολικός βαθμός 16%
Παραγωγός Pio Cesare
Ποσότητα 750ml
Χώρα Ιταλία

Εκτός από τον αψύθιο που είναι απαραίτητος για την παρασκευή του Vermouth, χρησιμοποιήθηκε ένα μείγμα από 26 αρωματικά βότανα όπως φύλλα μαντζουράνας, ρίζες γεντιανής, πορτοκάλια και άλλα, τα οποία συνθέτουν τη συνταγή. Στη συνέχεια προστέθηκε ένα μείγμα διαφορετικών λευκών οίνων Pio Cesare, συμπεριλαμβανομένου του Moscato dAsti. Όλα αυτά, παλαιώνονται σε δρύινα βαρέλια για τουλάχιστον 4 μήνες.
Η συνταγή ολοκληρώνεται τελικά με την προσθήκη καμένης ζάχαρης, η οποία δίνει στο Vermouth το ανοιχτόχρωμο χρώμα του, το ιδιαίτερο άρωμά του και τη γεύση του.
Για να εκτιμήσετε καλύτερα το Pio Cesare Vermouth, συνιστούμε να το πίνετε χωρίς πάγο, αλλά μόνο με μια μικρή φέτα λεμονιού.

Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί