Pinot Noir από το Cote de Nuits στη Βουργουνδία. Αλμυρό και κλασικό. Προέρχεται από έναν παραγωγό που εδρεύει στο Chablis, με μερικές ετικέτες Pinot ..
Τα Bitter Truth Lemon ήταν τα πρώτα lemon bitters που διατέθηκαν στο εμπόριο και προσθέτουν τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα των λεμονιών σε κάθε κοκτέιλ.
..
Το Bourgogne Pinot Noir έχει σκούρο ρουμπινί χρώμα με έντονα αρώματα μαύρων φρούτων όπως το βατόμουρο. Γεμάτο στόμα με κομψή δομή τανίνης φέρνει μαζί ..
Η Herradura Plata οφείλει την ευδιάκριτη γλυκιά γεύση της από αγαύη και τις λεπτές νότες δρυός, στην ανάπαυση για 45 ημέρες, πέρα από τα βιομηχανικά π..
Χρώμα: Πλούσιο κόκκινο μαόνιΜύτη: Έντονες και πολύ ακριβείς νότες καφέ, πορτοκαλιού, δαμάσκηνου, μαρμελάδας και τρούφες.Γεύση: Εκρήγνυται με κρέμα καραμέλας, σοκολάτα και βανίλια. Συνεχίζει με κανέλα, σταφίδες, μοσχοκάρυδο, ξύλο και μελάσες με καπνιστές τόνους.Τελείωμα: Μακρύ και παρατεταμένο με μαύ..
To Peru 2006 ανήκει στη Vintage collection του οίκου Plantation rum. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μεταξύ του αποστακτηρίου Destilerías Unidas S.A. de Peru και του Alexandre Gabriel , master blender του Plantation rum. Το ρούμι έχει αποσταχθεί σε Column Still & Pot Still το 2006 και έχει υποστεί 11 χ..
Ένα πλούσιο και νόστιμο μπουκέτο, τονισμένο με καπνιστές νότες και αρώματα τροπικών φρούτων, ανανά, φλούδα εσπεριδοειδών και ένα άγγιγμα γαρίφαλου. Ο ουρανίσκος ανοίγει με μια δομημένη, ευχάριστη αίσθηση ώριμης μπανάνας, ανανά και μπαχαρικών σε στιλ καπνού. ..
Η νέα κατηγορία Premium Blends της Plantation Rum ,Sealander συνδέει 3 ωκεανούς. Τρία σπουδαία αποστακτήρια με μακρά παράδοση , το West Indies Rum Distillery των νήσων Barbados, το Saint Aubin από τον Mauritius και το Rum Co. of Fiji Distillery των νήσων Fiji, δημιούργησαν ένα sipping rum για το οπο..
To Trinidad 2008 ανήκει στη Vintage collection του οίκου Plantation rum. Είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του αποστακτηρίου Trinidad Distillers Ltd και του Alexandre Gabriel , master blender του Plantation rum. Το ρούμι έχει αποσταχθεί σε Column Still το 2008 και έχει υποστεί 10 χρόνια τροπικής παλαίωση..
Παλαιωμένο σε βαρέλια Bourbon και στη συνέχεια σε βαρέλια Ferrand, οφείλει την εκλεπτυσμένη αρωματική του πολυπλοκότητα στα διαφορετικά είδη ξύλου που χρησιμοποιούνται και στους διάφορους βαθμούς καψαλισματός τους, καθώς και σε διαφορετικά κλίματα: τροπικά στο Μπαρμπάντος και ηπειρωτικά στην Γαλλία,..