33% Viognier (πηλός ασβεστόλιθου), 33% Marsanne (ασβεστολιθική άμμος), 33% Picpoul de Pinet (ασβεστολιθική άμμος)
25% ζυμωμένα σε βαρέλια demi muids ή 600 λίτρων και 75% σε μικρά βαρέλια. Ωρίμανση μαζι με τις οινολάσπες.Πήραμε το λευκό Cotes du Rhone αρκετά νωρίς για να διατηρήσουμε τη μέγιστη φρεσκάδα. Για πρώτη φορά χρησιμοποιήσαμε demi muids και θα χρησιμοποιήσουμε περισσότερα από αυτά στο μέλλον στο Saint Cosme. Ειναι μια μεθοδος η οποια μας αρεσει και το κρασί θα προχωρήσει κατά τη διάρκεια των μηνών. Η τεχνική έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα της προώθησης της ορυκτότητας πάνω από τα φρούτο.
Βερίκοκο, βιολετα, φραγκοστάφυλο και ζαχαρωμένα γλυκόριζα