ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Tenuta San Guido

Φτιαγμένο με 60% Cabernet Sauvignon και 40% Merlot, αυτό το απαλά αρωματικό κρασί προσφέρει γοητευτικές μυρωδιές από βατόμουρο, μοβ λουλούδι και νότες κέδρου. Στο στόμα, το απαλό και φωτεινό του σώμα προσφέρει κόκκινη σταφίδα και γλυκάνισο πλαισιωμένο σε ασταθείς οξύτητες και τανίνες.  ..
47,00€ Χωρίς ΦΠΑ:37,90€
Η ζύμωση γίνεται σε δεξαμενές από ανοξείδωτο χάλυβα σε ελεγχόμενη θερμοκρασία και η διαβροχή διαρκεί περίπου 12 ημέρες τόσο για το Cabernet Sauvignon όσο και για το Sangiovese. Εν συνεχεία παλαιώνει για 12 μήνες σε δρύινα Γαλλικά και Αμερικάνικα βαρέλια και για άλλους τρεις μήνες στο μπουκάλι.Το κρα..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:20,97€
Εξαιρετικά αρωματικό με μαύρη σταφίδα, φράουλα και κεράσι. Λίγο δεντρολίβανο. Πλήρες σώμα, εξαιρετικά λεπτές τανίνες και ένα υπέροχο τελείωμα. Φωτεινή οξύτητα. Ήρθε από όλους τους αμπελώνες της πλαγιάς.  Αυτό δείχνει υπέροχη δυνατότητα και ισορροπία. Ντελικάτο και εξαιρετικό. Πολύ  καλύτερα από το α..
337,00€ Χωρίς ΦΠΑ:271,77€
Εξαιρετικά αρωματικό με μαύρη σταφίδα, φράουλα  και κεράσι. Λίγο δεντρολίβανο. Πλήρες σώμα, εξαιρετικά λεπτές τανίνες  και ένα υπέροχο τελείωμα. Φωτεινή οξύτητα. Ήρθε από όλους τους αμπελώνες  της πλαγιάς.  Αυτό δείχνει υπέροχη δυνατότητα και ισορροπία. Ντελικάτο και  εξαιρετικό. Πολύ  καλύτερα από ..
365,00€ Χωρίς ΦΠΑ:294,36€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)