Παράγεται από επιλεγμένα υπερώριμα σταφύλια και ακολουθώντας τα ίχνη της παράδοσης, απλώνονται κάτω από τον μεσογειακό ήλιο. Είναι ένα γλυκό λευκό κρα..
Το κόκκινο αψέντι έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής παραλλαγή του κλασικού πράσινου αψέντι. Δημιουργήθηκε με την προσθήκη κανέλας και άλλων φυσικών εκχυλι..
Η βότκα Onegin αποστάζεται στην Αγία Πετρούπολη από καθαρό σιτάρι, φιλτράρεται με τρία διαφορετικά είδη ξυλάνθρακα και εμποτίζεται με αμύγδαλα, απόστα..
Το Valbuena 5º είναι η πιο αγνή έκφραση του κόκκινου κρασιού στο Vega Sicilia. Παλαιώνεται μεταξύ βαρελιού και φιάλης για πέντε χρόνια, δίνοντας την ονομασία του κρασιού: Valbuena 5º.Το Valbuena παράγεται κυρίως από Tempranillo. Η άλλη ποικιλία που χρησιμοποιείται είναι το Merlot, το οποίο προστίθετ..