ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε, ότι λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών και λόγω τις καθυστέρησης παράδοσης των δεμάτων από τις συνεργαζόμενες εταιρείες couriers, οι παραγγελίες μπορεί να καθυστερήσουν.
Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το cavarokos.gr και λυπούμαστε για την καθυστέρηση.

Yalumba

Brand: Yalumba
To Oxford Landing ανήκει δικαιωματικά στην κατηγορία των παγκοσμίων brand names. Είναι ίσως το μοναδικό κρασί της κατηγορίας που δεν παράγεται με σταφύλια από διαφορετικές περιοχές ή τόπους, αλλά από ένα και μόνον αμπελοτόπι, το –φυτευμένο από το 1958– Oxford Landing. Σχέση ποιότητας-τιμής απίστευτη..
10,80€ Χωρίς ΦΠΑ:8,71€
Yalumba Oxford Landing Chardonnay 750ml Λευκό
Μη Διαθέσιμο
Brand: Yalumba
To Oxford Landing ανήκει δικαιωματικά στην κατηγορία των Παγκόσμιων Brand Names. Είναι ίσως το μοναδικό κρασί της κατηγορίας που δεν παράγεται από διαφορετικές περιοχές, ή χώρες, αλλά από ένα και μόνο αμπέλοτόπι, το – φυτεμένο από το 1958 – Oxford Landing. Σχέση ποιότητας /τιμής απίστευτη. Ένα υπέρο..
10,20€ Χωρίς ΦΠΑ:8,23€
Brand: Yalumba
Το Signature Cabernet Sauvignon Shiraz είναι σκούρο κόκκινο με μοβ αποχρώσεις. Το άρωμα δείχνει χαρακτήρες γλυκών μπαχαρικών, κέδρου και πίσσας, και μούρα. Στο στόμα έχει μια πλούσια αίσθηση Cabernet Sauvignon με σκοτεινές τανίνες Shiraz. Το τελείωμα είναι πολύ επίμονο, συνδυάζοντας μεγάλη δύναμη με..
39,80€ Χωρίς ΦΠΑ:32,10€
Brand: Yalumba
Η Yalumba μάλλον είναι ο πρώτος παραγωγός εκτός Ροδανού που κατάλαβε το μεγαλείο του Viognier (βλέπε Virgilius) και, αφού στην Αυστραλία έχουν Shiraz (Syrah) με το τσουβάλι, είναι φυσιολογικό η Yalumba να γίνει μπροστάρης και στο κίνημα Shiraz-Viognier. Μετά από αρκετές αλλαγές (οι πρώτες εμφιαλώσει..
16,30€ Χωρίς ΦΠΑ:13,15€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)