ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Καρδάσης Golden Recipe 500ml

Καρδάσης Golden Recipe 500ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Καρδάσης Golden Recipe 500ml
16,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,47€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-001206
Χρειάζεστε βοήθεια? Καλέστε μας στο 2410 670210
Δυνατότητα συσκευασίας δώρου
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Το 1919 – 1920 οι παππούδες, Κωνσταντίνος και Ευάγγελος υπηρετώντας στον ελληνικό στρατό, βρέθηκαν στην Σμύρνη, στα πλαίσια της Μικρασιατικής εκστρατείας.
Εκεί ο Ευάγγελος, γνώρισε και συναναστράφηκε με Έλληνες ντόπιους που ασχολούνταν με την απόσταξη και τη χρήση βοτάνων, σπόρων και καρπών για τον αρωματισμό των αποσταγμάτων.
Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, στο τέλος της θητείας του και μετά την οδυνηρή ήττα και τη φοβερή καταστροφή του μικρασιατικού ελληνισμού, ασχολήθηκε με την καλλιέργεια των αμπελιών της οικογένειας, την οινοποίηση και την απόσταξη.

Κάποια στιγμή πειραματίστηκε με την χρήση των αρωματικών σπόρων και βοτάνων στην απόσταξη, αυτών των σπόρων που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες της Σμύρνης.
Το αποτέλεσμα τον ενθουσίασε και κατέγραψε τη συνταγή.

Αυτή τη “Χρυσή Συνταγή“, κληροδότημα του παππού, αποφασίσανε να ενεργοποιήσουνε και να τελειοποιήσουνε σχεδόν 100 χρόνια μετά, στο 100% Απόσταγμα Ούζου, GOLDEN RECIPE.

Η συνταγή περιλαμβάνει 16 διαφορετικά βότανα, καρπούς και σπόρους (κάποια από αυτά εξαιρετικά σπάνια), που δίνουν ένα μοναδικό άρωμα στο απόσταγμα και μια φυσική γλυκύτητα χωρίς να απαιτείται η χρήση ζάχαρης ή άλλων γλυκαντικών ουσιών.

Ποτά
Αλκοολικός βαθμός 40%
Παραγωγός Καρδάσης
Ποσότητα 500ml
Χώρα Ελλάδα

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha