Το KI NO BI ήταν το πρώτο ιαπωνικό τζιν που κατασκευάστηκε στο Κιότο, φτιαγμένο με βάση το ρύζι, καθαρό νερό από την περιοχή ζυθοποιίας Fushimi και μι..
Η παραδοσιακή συνταγή του Δημήτρη Γιαννατσή, άντεξε στη φθορά του χρόνου και ύστερα από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έμπειρη και με πολλούς τρόπους, έφ..
Στην όψη λαμπερό λευκό με πράσινες ανταύγειες. Τα αρώματα του σύνθετα που δομούν μια αίσθηση φρεσκάδας. Η μύτη έντονη και τυπική της ποικιλίας με έντο..
Αυτό είναι ένα από τα δύο εμβληματικά Zinfandel από τους αμπελώνες Ridge, μαζί με το Lytton Springs, αν και δεν είναι τυπικά Zinfandel. Αρχικά, και τα..
Μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πρώιμης συγκομιδής (Αγουρέλαιο), ποικιλίας Χονδροελιάς Χαλκιδικής μπολιασμένη σε άγρια ελιά Χαλκιδικής. Η συλλογή του καρπού γίνεται με το χέρι, ελαιοποιείται αυθημερόν και φυλάσσεται σε δεξαμενές όπου σφραγίζεται με προσθήκη αζώτου. Χρησιμοποιείται μη επα..