ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Παλαιωμένο Τσίπουρο

Ψάχνετε Παλαιωμένο Τσίπουρο; Έχουμε την μεγαλύτερη συλλογή με γρήγορη παράδοση σε φοβερές τιμές.

Το MANIΦΕΣΤΟ GREGO είναι ένα Ελληνικό ποτό αποκλειστικά φυσικής απόσταξης που πρέπει να δοκιμάσετε. Αποστάζεται μόνο από στέμφυλα σταφυλιών από εκλεκτούς Θεσσαλικούς αμπελώνες, που επιλέγονται αυστηρά ειδικά για αυτό το ποτό...Η παραδοσιακά πολλαπλή απόσταξή του, η παλαίωσή του σε δρύινα βαρέλια και..
20,70€ Χωρίς ΦΠΑ:16,69€
Το MANIΦΕΣΤΟ 6 ετών Limited Εdition είναι ένα Ελληνικό ποτό αποκλειστικά φυσικής απόσταξης που πρέπει να δοκιμάσετε. Αποστάζεται μόνο από στέμφυλα σταφυλιών από εκλεκτούς αμπελώνες, που επιλέγονται αυστηρά ειδικά για αυτό το ποτό...Η παραδοσιακά πολλαπλή απόσταξή του, η παλαίωσή του σε δρύινα βαρέλι..
42,50€ Χωρίς ΦΠΑ:34,27€
Το Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση, είναι ένα εκλεκτό απόσταγμα στεμφύλων μοσχάτου που ωρίμασε σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Η παραμονή του αποστάγματος στα βαρέλια, διαρκεί από 18 – 24 μήνες. Ο χρόνος παραμονής εξαρτάται από τον τύπο και το κάψιμο του βαρελιού.  Η διαδικασία αυτή της παλαί..
5,00€ Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Το Παλαιωμένο Τσίπουρο Καρδάση, είναι ένα εκλεκτό απόσταγμα στεμφύλων μοσχάτου που ωρίμασε σε γαλλικά και αμερικάνικα δρύινα βαρέλια. Η παραμονή του αποστάγματος στα βαρέλια, διαρκεί από 18 – 24 μήνες. Ο χρόνος παραμονής εξαρτάται από τον τύπο και το κάψιμο του βαρελιού.  Η διαδικασία αυτή της παλαί..
27,00€ Χωρίς ΦΠΑ:21,77€
Για 3 χρόνια ξεκουράστηκε και ισορρόπησε το χαρακτήρα του. Πήρε χρώμα ζωηρού κεχριμπαριού και τώρα έχει μαζί του αρώματα σοκολάτας και λευκών λουλουδιών. Έχει γεύση από τραγανά δαμάσκηνα, καβουρδισμένα αμύγδαλα και επίγευση φρέσκιας βανίλιας. Είναι γεμάτη ένταση και πάθος η στιγμή, καθώς ανοίγεις έν..
44,00€ Χωρίς ΦΠΑ:35,48€
Παράγεται από σταφύλια Σιδερίτη που ωριμάζουν αργά το μήνα Νοέμβριο. Η επιλογή των σταφυλιών για απόσταξη είναι διαφορετική από τα οινοποιήσιμα σταφύλια. Το προϊόν που παράγεται έχει πολύ λεπτά δευτερογενή αρώματα (ανθοστομία) γεγονός που συντελεί στη δημιουργία ενός εκλεκτού αποστάγματος. Η απόσταξ..
36,10€ Χωρίς ΦΠΑ:29,11€
Το Σιγάλας Τσίπουρο παλαιωμένο, έχει προέλθει από στέμφυλα του Ασύρτικου και του Μαυροτράγανου και είναι προϊόν διπλής απόσταξης...
25,20€ Χωρίς ΦΠΑ:20,32€
Απόσταγμα Μοσχάτου Τυρνάβου παλαιωμένο σε δρύινα βαρέλια. Το ιδιαίτερο αυτό ποτό είναι προϊόν πολλαπλής απόσταξης που διατηρεί τον ποικιλιακό χαρακτήρα του Μοσχάτου. Σύνθετο το άρωμα, πλούσια η γεύση, χρυσό το χρώμα, στοιχεία που αποκτήθηκαν από τη διεργασία της μακροχρόνιας παραμονής του σε δρύινα ..
17,50€ Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
Το παλαιωμένο τσίπουρο της αποσταγματοποιίας Τσιλιλή παράγεται από φρέσκα ζυμωμένα στέμφυλα σταφυλιών υψηλής ποιότητας της Θεσσαλίας.Αποστάζεται σε μικρούς ασυνεχείς χάλκινους άμβυκες μέσω μιας αργής, υπομονετικής διαδικασίας για να διατηρηθούν και αναδειχθούν τα φρέσκα και γλυκά αρώματα.Η διαδικασί..
34,00€ Χωρίς ΦΠΑ:27,42€
Τσιλιλής Αγιονέρι Τσίπουρο 200ml
Μη Διαθέσιμο
Τσίπουρο μικρής παραγωγής που αποστάζεται στην αμπελουργική ζώνη της περιοχής των Μετεώρων.Bελούδινο, κομψό με φρουτώδη χαρακτηριστικά σε φόντο πικάντικων μπαχαρικών που του χαρίζει η παλαίωσή του σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.ΟΨΗ: Λαμπερό με απαλές χρυσοκίτρινες ανταύγειες.ΜΥΤΗ: Καθαρό, έντονο με ανθώδ..
4,40€ Χωρίς ΦΠΑ:3,55€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)