ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Πορτοκαλί Κρασιά (Natural)

Orange (Πορτοκαλί) & Φυσικά (Natural) Κρασιά - Αυθεντική Γεύση!

Πορτοκαλί (Orange) και Natural (φυσικά) κρασιά από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε φοβερές τιμές. Δοκιμάστε κρασιά με μοναδική γεύση και ελάχιστη τεχνητή παρέμβαση που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του φρούτου και του μικροκλίματος από το οποίο προέρχονται. Εξερεύνησε τους οινικούς σου ορίζοντες και βρες το κρασί που σου ταιριάζει μόνο στην Cava Rokos.

Ποικιλιακή Σύνθεση: Ασύρτικο 80%,   Μαλαγουζιά 20%Περιοχή: Άβδηρα ΘράκηςΑμπελώνας: βιολογικός, ξερικός, γραμμικός ιδιόκτητος, στρεμματικής απόδοσης 400-500 κιλά ανά στρέμμαΈδαφος: αμμώδες λόφοι από σαθρό γρανίτη με πετρώδες υπέδαφος σε βάθος 70-80 εκ.  σε απόσταση από την θάλασσα 5χλμ.Κλίμα: μεσογει..
35,30€ Χωρίς ΦΠΑ:28,47€
Ποικιλιακή Σύνθεση: Μαυρούδι Θράκης 60%, Λημνιό 40%Περιοχή: Άβδηρα ΘράκηςΑμπελώνας: βιολογικός, ξερικός, γραμμικός ιδιόκτητος, στρεμματικής απόδοσης 400-500 κιλά ανά στρέμμα σε απόσταση από την θάλασσα 5χλμ.Έδαφος: αμμώδες λόφοι  με πετρώδες υπέδαφος σε βάθος 70-80 εκ.Κλίμα: μεσογειακό με ανατολικού..
35,20€ Χωρίς ΦΠΑ:28,39€
Ένα βιολογικό κρασί που ζυμώθηκε με τις αυτόχθονες ζύμες και στην συνέχεια ωρίμασε για 18 μήνες σε αμφορέα.Φινετσάτο και απολαυστικό με έντονες νότες φρούτων.Μύτη με στοιχεία λουλουδιών όπως βιολέτα, και έντονο στόμα με κόκκινα φρούτα (κεράσι, βύσσινο) μέτριας οξύτητας, μέτριου σώματος, με κομψές βε..
25,90€ Χωρίς ΦΠΑ:20,89€
Μπουτάρης Πειραματικό Syrah 750ml Ερυθρό
Μη Διαθέσιμο
Μεγάλης έντασης αρώματα όπως βατόμουρου και φράουλας. Πολύ φρέσκο στην μύτη με δευτερογενή αρώματα καραμέλας. Στο στόμα συνδυάζει φρεσκάδα και ζωντάνια με την πλούσια, γεμάτη γεύση του αφήνοντας ένα λεπτό άρωμα μαύρων κόκκων πιπεριού στο τέλος. Σώμα με ευχάριστη οξύτητα. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας ..
10,90€ Χωρίς ΦΠΑ:8,79€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)