Το KI NO BI ήταν το πρώτο ιαπωνικό τζιν που κατασκευάστηκε στο Κιότο, φτιαγμένο με βάση το ρύζι, καθαρό νερό από την περιοχή ζυθοποιίας Fushimi και μι..
Η παραδοσιακή συνταγή του Δημήτρη Γιαννατσή, άντεξε στη φθορά του χρόνου και ύστερα από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έμπειρη και με πολλούς τρόπους, έφ..
Στην όψη λαμπερό λευκό με πράσινες ανταύγειες. Τα αρώματα του σύνθετα που δομούν μια αίσθηση φρεσκάδας. Η μύτη έντονη και τυπική της ποικιλίας με έντο..
Αυτό είναι ένα από τα δύο εμβληματικά Zinfandel από τους αμπελώνες Ridge, μαζί με το Lytton Springs, αν και δεν είναι τυπικά Zinfandel. Αρχικά, και τα..