Οι δημιουργοί του Tullamore, μετά την επιτυχημένη συνταγή του πιο αγαπημένου ιρλανδέζικου ουίσκι προχώρησαν στη δημιουργία τουTullamore Dew XO Caribbe..
Για Malts, Bourbons, Irish, Scottish Blended. Ο αέρας που παγιδεύεται στο επάνω μέρος του ποτηριού, βοηθάει την ανάπτυξη των χαρακτηριστικών αρωμάτων ..
Το Manhattan είναι ένα cocktail που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος από τη γέννησή του. Σύμφωνα με τον μύθο, δημιουργήθηκε γύρω στο 1870 από..
Ένα εξαιρετικό ερυθρό ιταλικό απεριτίφ από την Carpano, το Punt e Mes περιέχει κινίνη, η οποία συνεισφέρει το πικρό κομμάτι της γλυκόπικρης γεύσης του..
Είναι το αποτέλεσμα από μία συλλογή ρουμιών της συγκεκριμένης χρονιάς. Η παραγωγή των ρουμιών που έχουν επιλέγει είναι από την ίδια παραγωγή, τα οποία..
Ερυθρός οίνος με πορφυρό χρώμα από 50% Merlot και 50% Syrah.Πλούσιο αρωματικό μπουκέτο με ώριμα φρούτα του δάσους, μούρα, κεράσι, βιολέτα και νότες βανίλιας.Πληθωρικό στο στόμα, σαρκώδες, ώριμο, βελούδινο, ζωντανό, με φινετσάτο, χαρακτηριστικό, γενναιόδωρο τελείωμα.Συνοδεύει κόκκινο κρέας, έντονα τυ..
Λευκός οίνος μέσα στον οποίο συνδυάζονται 50% Μοσχάτο και 50% Ασύρτικο.Το χρώμα του χρυσοκίτρινο. Στην μύτη, ένας κήπος με τριαντάφυλλα και φρουτένια άνθη, η ευωδία του Μοσχάτου Τυρνάβου σε συνδυασμό με αρώματα λευκόσαρκων φρούτων από το Ασύρτικο. Τα αρώματα αυτά τα βρίσκουμε και στο στόμα, με την ο..
Έπειτα από άριστη επιλογή της πρώτης ύλης, από ντόπιο, μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου” γίνεται η αλκοολική ζύμωση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία στην απόσταξη των στέμφυλων, σε inox δεξαμενές, κάτω από ιδανικές και ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Η απόσταξη γί..
Έπειτα από άριστη επιλογή της πρώτης ύλης, από ντόπιο, μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου” γίνεται η αλκοολική ζύμωση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία στην απόσταξη των στέμφυλων, σε inox δεξαμενές, κάτω από ιδανικές και ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Η απόσταξη γί..
Έπειτα από άριστη επιλογή της πρώτης ύλης, από ντόπιο, μυρωδάτο σταφύλι “Μοσχάτο Τυρνάβου” γίνεται η αλκοολική ζύμωση, που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει η διαδικασία στην απόσταξη των στέμφυλων, σε inox δεξαμενές, κάτω από ιδανικές και ελεγχόμενες συνθήκες θερμοκρασίας. Η απόσταξη γί..
Η διαδρομή του στο πέρασμα του χρόνου ξεκαθάρισε τη σαγηνευτική γεύση, σε αυτό το εκλεκτό ποτό.Το δυνατό του άρωμα και το φλογερό του χρώμα εγγυώνται μια υπέρτατη απόλαυση. ..
Το ούζο JIVAERI παράγεται από αλκοόλη γεωργικής προέλευσης με ξεχωριστή ποιότητα.Το νερό που χρησιμοποιείται είναι κρυστάλλινο, πλούσιο σε μέταλλα από τους πρόποδες του Ολύμπου, το βουνό των θεών.Αρωματικοί σπόροι και βότανα – το μίγμα αυτών είναι το μυστικό του Ούζου. Το μοναδικό λεπτό άρωμα του JI..
Το Ούζο Legendary είναι φτιαγμένο από 14 προσεκτικά επιλεγμένους αρωματικούς σπόρους και βότανα, όπως σπόρους γλυκάνισου, αστεροειδή γλυκάνισου, μάραθου κ.λπ. Έχει διαυγές χρώμα, λευκό με την προσθήκη νερού.Άρωμα γλυκάνισου σε συνδυασμό με κανέλα, μοσχοκάρυδο και άλλα μεσογειακά αρώματα.Γεύση πλούσι..