ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Νερό Σκωτίας Uisge Source Speyside 100ml

Νερό Σκωτίας Uisge Source Speyside 100ml
Νερό Σκωτίας Uisge Source Speyside 100ml

Αυτή είναι η ιστορία της πηγής Uisge, τρία νερά αξιοσημείωτα για τις μαγικές ιδιότητές τους. Όλοι γνωρίζουμε ότι προσθέτοντας μερικές σταγόνες νερού ανοίγει ένα ουίσκι, αποκαλύπτοντας τα ξεχωριστά αρώματα και τις περίπλοκες γεύσεις. Αλλά, για τον αληθινό αφοσιωμένο, είναι κάθε παλιό νερό αρκετά καλό για να μοιραστεί ένα ποτήρι με τόσο λεπτό πνεύμα όπως ένα single malt;
Σίγουρα είναι λογικό ότι το καλύτερο νερό που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι το νερό από την ίδια περιοχή με το ουίσκι; Η χρήση νερού με παρόμοιες ιδιότητες θα διατηρήσει τον αυθεντικό και πρωτότυπο χαρακτήρα του ουίσκι.
Γι αυτό ξεκίνησε η αναζήτηση των πιο φυσικών υδάτων που συμπληρώνουν τα malts του Islay, του Highland και του Speyside. Εδώ είναι. Τρία κρυστάλλινα, καθαρά νερά από ιδιωτικές πηγές και εμφιαλωμένα για την ευχαρίστηση των λάτρεις του ουίσκι σε όλο τον κόσμο. Τα νερά πηγών Uisge αντικατοπτρίζουν τους τύπους των υδάτων που χρησιμοποιούνται συνήθως στις διάφορες περιοχές ουίσκυ της Σκωτίας. Η σταγόνα που κάνει τη διαφορά.

Κρασία
Παραγωγός Uisge Source
Ποσότητα 100ml
Χώρα Σκωτία
6,58€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,31€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΑΝΑΨ-076