Ένας λευκός αφρώδης οίνος από διαλεχτά σταφύλια από επιλεγμένες περιοχές της Ιταλίας.Με διαρκές, έντονο και πικάντικο άρωμα που θυμίζει κόκκινο μήλο κ..
Όπως δηλώνει το όνομά του και η πανέμορφη ετικέτα του, το Petalos είναι το πιο φρέσκο και το πιο ‘απλό’ κρασί των Descendientes de J. Palacios. Όμως μ..
Συλλεκτική έκδοση η οποία δημιουργήθηκε προς τιμήν της Εθνικής ομάδας Ιστιοπλοΐας της Ρωσίας. Παράγεται ακολουθώντας τη βασική συνταγή της Beluga Vodk..
Στην ορεινή περιοχή της Πάλλης Μονάμπελες καλλιεργείται βιοδυναμικά η τοπική ποικιλία Τσαούσι (κλώνος ζαχαροστάφυλο), σε αυτόριζους αμπελώνες ηλικίας άνω των 70 ετών. Η σύσταση του εδάφους είναι ασβεστολιθική με τον ορυκτό χαρακτήρα του μαργαΐκού ασβεστόλιθου ‘μαλτεζόπλακα’ και το υψόμετρό είναι περ..
Vino di Sasso σημαίνει Κρασί Της Πέτρας.Ο οίνος αυτός προέρχεται από σταφύλια της τοπικής ποικιλίας Ρομπόλα Κεφαλληνίας, καλλιεργημένα στη ζώνη της Ρομπόλας και συγκαταλέγεται στους οίνους με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης. Το υψόμετρο κυμαίνεται από 650- 700 μέτρα και η ηλικία των αμπελώνων είν..
Αυτό το κρασί παράγεται από συνοινοποίση σταφυλιών των τοπικών ποικιλιών Μοσχατέλα και Βοστυλίδι της Κεφαλονιάς σε ποσοστό 70% Μοσχατέλα και 30% Βοστιλίδι τα οποία καλλιεργούνται βιοδυναμικά στην περιοχή της Κατωγής στη χερσόνησο της Παλλης. Ο τρύγος γίνεται στα τέλη Αυγούστου.Τα υψόμετρα δεν υπερβα..
Ο οίνος αυτός προέρχεται από βιολογικά σταφύλια της τοπικής ποικιλίας Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας που καλλιεργούνται με βιοδυναμικό τρόπο σε κυπελλοειδείς αυτόριζους αμπελώνες. Η ηλικία των αμπελώνων ξεπερνά τα εβδομήντα έτη, το υψόμετρο είναι περίπου 250 μέτρα και η σύσταση του εδάφους είναι ασβεστολιθι..
Ο οίνος αυτός προέρχεται από σταφύλια συμβαλλόμενων αμπελουργών της τοπικής ποικιλίας Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας που καλλιεργούνται με παραδοσιακό τρόπο στην ζώνη της Μαυροδάφνης στην χερσόνησο της Παλικής με υψόμετρο από 50 - 150 μέτρα. Η παλαίωση γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια τύπου Allier περιεκτι..