ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Haku Japanese Βότκα 700ml

Haku Japanese Βότκα 700ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Haku Japanese Βότκα 700ml
36,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 29,60€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-001064
Ποτά
Αλκοολικός βαθμός 40%
Παραγωγός Suntory
Ποσότητα 700ml
Χώρα Ιαπωνία

Ο Οίκος Suntory παρασκευάζει βότκα από το 1956 και η βότκα Haku αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία Suntory απέναντι στην τέχνη παρασκευής, στην εμμονή στην τελειότητα και στην αφοσίωση στην ποιότητα.

Η Haku παρασκευάζεται από 100% ιαπωνικό λευκό ρύζι. Η διαδικασία απόσταξης περιλαμβάνει τρία διαφορετικά βήματα:

• Όλα ξεκινούν στην περιοχή Kagoshima, όπου το ιαπωνικό ρύζι διέρχεται από ζύμωση και αποστάζεται σε παραδοσιακό άμβυκα μη συνεχούς απόσταξης (pot still) για να δημιουργηθεί το αλκοολούχο απόσταγμα ρυζιού.

• Στη συνέχεια, το υγρό αποστάζεται δεύτερη φορά ακολουθώντας δύο διαφορετικές διαδικασίες, σε αποστακτήρα pot still και αποστακτήρα στήλης (έναν πανύψηλο αποστακτήρα γνωστό ως column still), για να παραχθεί ένα υγρό ιδιαίτερου γευστικού προφίλ.

• Το τελευταίο στάδιο ολοκληρώνεται στην Οσάκα, όπου πραγματοποιείται η ανάμιξη και στη συνέχεια το φιλτράρισμα του οινοπνεύματος μέσα από κάρβουνα από μπαμπού.
Το τελικό αποτέλεσμα προσδίδει μια καθαρή, μαλακή και απαλή αίσθηση στο στόμα, με μια γλυκιά υποψία ρυζιού.

ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ασύγκριτα απαλή, στρογγυλή και διακριτικά γλυκιά γεύση.

MΥΤΗ: Απαλό άρωμα, που υπογραμμίζεται από τα γλυκά, φίνα και λουλουδάτα αρώματα του ρυζιού.

ΣΤΟΜΑ: Πλούσιο, σταδιακά πλημμυρίζει με τη φυσική γλυκύτητα και τα σύνθετα αρώματα του ρυζιού.

ΕΠΙΓΕΥΣΗ: Μαλακό τελείωμα, με ιδιαίτερη και ευχάριστα παρατεταμένη γλυκύτητα λόγω της διαδικασίας φιλτραρίσματος με κάρβουνα από μπαμπού.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

Γεμίστε ένα ψηλό ποτήρι Highball με παγάκια μέχρι το χείλος. Προσθέστε βότκα Haku και συμπληρώστε με παγωμένη σόδα. Αναδέψτε και γαρνίρετε με μια φλούδα λεμονιού.

Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί