ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Nio coctails Vodka Sour 100ml

Nio coctails Vodka Sour 100ml
Nio coctails Vodka Sour 100ml
Nio coctails Vodka Sour 100ml
Nio coctails Vodka Sour 100ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Nio coctails Vodka Sour 100ml
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 6,21€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-001044
Ποτά
Αλκοολικός βαθμός 19,1%
Παραγωγός Nio
Ποσότητα 100ml
Χώρα Ιταλία

Τα cocktail που έχουν το όνομα «sour» (ξινό) είναι από τα παλαιότερα στην ιστορία των cocktail. Μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν την αφετηρία της τέχνης της ανάμιξης ποτών και, μάλιστα, ο πρώτος που κωδικοποίησε τη συνταγή αυτού του cocktail ήταν ο μεγάλος Τζέρι Τόμας. Τα cocktail sour βασίζονται σε μια πολύ απλή ισορροπία: ένα γλυκό μέρος (συνήθως σιρόπι ζάχαρης), ένα ξινό μέρος από χυμό λεμονιού ή lime και, προφανώς, ένα απόσταγμα που δίνει χαρακτήρα στη μίξη.

Τα οινοπνευματώδη που χρησιμοποιούνται συχνότερα σε αυτόν τον τύπο cocktail είναι το ρούμι (Daiquiri), το μπέρμπον, η βότκα και το τζιν. Μεταξύ των κατεξοχήν καλοκαιρινών cocktail, το vodka sour είναι τέλειο για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και δροσερό ποτό.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Βότκα Ketel One /Φυσικές χρωστικές /Βιολογικό κιτρικό οξύ /Toschi σιρόπι ζάχαρης /Νερό

Τα κοκτέιλ NIO παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας τα καλύτερα επώνυμα ποτά, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών ή άλλων χημικών ουσιών.


Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί