Από προσήλιο αμπελώνα βιολογικής γεωργίας σε υψόμετρο 450 μ. Ένα κρασί σαγηνευτικό, ιδιαίτερα αρωματικό, με νότες αποξηραμένων εσπεριδοειδών και σταφί..
To Gordons Gin ιδρύθηκε το 1769 από τον Alexander Gordon όταν ξεκινούσε μια αποστολή προκειμένου να δημιουργήσει ένα τζιν με θεσπέσια γεύση, άξιο να κ..
Το Μαυροτράγανο παλαιώνει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια 1ης και 2ης χρήσης για 18 μήνες.Βαθύ ρουμπινί χρώμα. Πολύπλοκη μύτη με αρώματα ώριμων κόκκινων φρο..
Alma, η νέα δημιουργία του Κτήματος Παυλίδη. Πρόκειται για ένα ροζέ οίνο, από Αγιωργίτικο και Syrah. Έχει λαμπερό σομόν χρώμα με ροζ ανταύγειες. Έντονη μύτη εσπεριδοειδών με κυρίαρχο το γκρέιπφρουτ και το σαγκουίνι, αλλά και νύξεις ροδάκινου. Ανάλαφρο, με έντονη οξύτητα, δίνει αίσθηση φρεσκάδας, ενώ..
Χρυσοκίτρινο χρώμα και πολυσύνθετο άρωμα τροπικών φρούτων (μάνγκο, ανανάς), μελιού και κηρού σε ένα διακριτικό φόντο ψημένου ψωμιού. Στο στόμα λιπαρό κ στρόγγυλο, με μία αίσθηση γλυκύτητας, και αφήνοντας μία χαρακτηριστική φρεσκάδα στην επίγευση.Ιδανικά σερβίρεται στους 10-12οC δίπλα σε ψάρια ψητά, ..
Χρυσοκίτρινο χρώμα και πολυσύνθετο άρωμα τροπικών φρούτων (μάνγκο, ανανάς), μελιού και κηρού σε ένα διακριτικό φόντο ψημένου ψωμιού. Στο στόμα λιπαρό κ στρόγγυλο, με μία αίσθηση γλυκύτητας, και αφήνοντας μία χαρακτηριστική φρεσκάδα στην επίγευση.Ιδανικά σερβίρεται στους 10-12οC δίπλα σε ψάρια ψητά, ..
Χρυσοκίτρινο χρώμα και πολυσύνθετο άρωμα τροπικών φρούτων (μάνγκο, ανανάς), μελιού και κηρού σε ένα διακριτικό φόντο ψημένου ψωμιού. Στο στόμα λιπαρό κ στρόγγυλο, με μία αίσθηση γλυκύτητας, και αφήνοντας μία χαρακτηριστική φρεσκάδα στην επίγευση.Ιδανικά σερβίρεται στους 10-12οC δίπλα σε ψάρια ψητά, ..
Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνιστάται η χρήση καράφας ή να ανοιχθεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος κατά την διάρκεια της νύκτας, στην βέλτιστη ωριμότητα των σταφυλιών. Παραμονή για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια και οχτώ μήνες στην φιάλη. Βαθυκόκκινο χρώμα με έντονα ιώδεις..
Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνιστάται η χρήση καράφας ή να ανοιχθεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος κατά την διάρκεια της νύκτας, στην βέλτιστη ωριμότητα των σταφυλιών. Παραμονή για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια και οχτώ μήνες στην φιάλη. Βαθυκόκκινο χρώμα με έντονα ιώδεις..
Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνιστάται η χρήση καράφας ή να ανοιχθεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος κατά την διάρκεια της νύκτας, στην βέλτιστη ωριμότητα των σταφυλιών. Παραμονή για 14 μήνες σε δρύινα βαρέλια και οχτώ μήνες στην φιάλη. Βαθυκόκκινο χρώμα με έντονα ιώδεις..
Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνιστάται η χρήση καράφας ή να ανοιχτεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος με το χέρι, στην βέλτιστη ωριμότητα των σταφυλιών. Παραμονή για 14-16 μήνες σε δρύινα βαρέλια και 10 μήνες στην φιάλη. Έντονο ρουμπινί χρώμα με μενεξεδένιες ανταύγειες. Π..
Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνιστάται η χρήση καράφας ή να ανοιχτεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος με το χέρι, στην βέλτιστη ωριμότητα των σταφυλιών. Παραμονή για 14-16 μήνες σε δρύινα βαρέλια και 10 μήνες στην φιάλη. Έντονο ρουμπινί χρώμα με μενεξεδένιες ανταύγειες. Π..
Ένας οίνος με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης. Συνιστάται η χρήση καράφας ή να ανοιχτεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν το σερβίρισμα. Τρύγος με το χέρι, στην βέλτιστη ωριμότητα των σταφυλιών. Παραμονή για 14-16 μήνες σε δρύινα βαρέλια και 10 μήνες στην φιάλη. Έντονο ρουμπινί χρώμα με μενεξεδένιες ανταύγειες. Π..
Το Emphasis Αγιωργίτικο παραμένει για 16 μήνες σε δρύινα βαρέλια και η ωρίμαση του συνεχίζεται με επιπλέον 12 μήνες παραμονής στη φιάλη. Βαθύ πορφυρό χρώμα. Aρώματα κόκκινων φρούτων με κυρίαρχο το κεράσι. Πλούσιο στόμα με μπαχαρικά, κανέλλα, γαρύφαλλο και βανίλια. Ένα κρασί με μεγάλη κι ευχάριστη επ..
Πρασινοκίτρινο χρώμα με έντονα τα αρώματα των εσπεριδοειδών και των λευκών ανθών, σε ένα φόντο μεταλλικότητας. Τα αρώματα αυτά συνεχίζουν και στο στόμα, το οποίο διακρίνεται για τον όγκο και την αιχμηρή του οξύτητα. Το φίνο τελείωμα ακολουθείται από μία επίγευση διαρκείας. Είναι ένα φρέσκο κρασί που..