ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Ron Barcelo Imperial Rum 700ml

Ron Barcelo Imperial Rum 700ml
Ron Barcelo Imperial Rum 700ml
Ron Barcelo Imperial Rum 700ml
Ron Barcelo Imperial Rum 700ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Ron Barcelo Imperial Rum 700ml
29,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 23,39€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-000369
Ποτά
Αλκοολικός βαθμός 38%
Παραγωγός Ron Barcelo
Ποσότητα 700ml
Χώρα Δομινικανή Δημοκρατία
To Ron Barcelo γεννήθηκε το 1929 με το όραμα του Julian Barcelo,που ίδρυσε την Barcelo & Co. στην πόλη Santo Domingo το 1930. Το εμπορικό σήμα έγινε γρήγορα σημείο αναφοράς μεταξύ των τοπικών ρούμι και ενός από τα μεγαλύτερα και πιο αναγνωρισμένα Δομινικανικές επιχειρήσεις.
Για τη δεκαετία του 80, ο Ron Barcelo πρωτοστάτησε στον κατάλογο των αγαπημένων εθνικών ρούμι και ο Don Miguel Barcelo έδωσε για πρώτη φορά το 1980 το Ron Barcelo Imperial, αποκτώντας, δύο δεκαετίες αργότερα, τη διάκριση του καλύτερου ρουμι στον κόσμο από το διάσημο ιστιιτούτο Δοκιμών του Σικάγο, με την υψηλότερη βαθμολογία στην ιστορία του Ινστιτούτου.
Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί