ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Roots Μαστίχα 50ml

Roots Μαστίχα 50ml
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Roots Μαστίχα 50ml
4,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,79€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΟΙΝ-001094
Ποτά
Αλκοολικός βαθμός 28%
Παραγωγός Roots
Ποσότητα 50ml
Χώρα Ελλάδα
Λικέρ μαστίχα. Η μαστίχα είναι η ρητίνη των εγχώριων μαστιχόδεντρων στη Χίο. Αυτή είναι η μόνη θέση στον κόσμο όπου ανθίζει η καθαρή μαστίχα, τα περίφημα «δάκρυα της Χίου». Από τον 5ο αιώνα π.Χ. στην αρχαία Ελλάδα, η μαστίχα της Χίου έχει αναφερθεί από γνωστούς όπως ο Ηρόδοτος και ο Ιπποκράτης για τη φαρμακευτική του χρήση. Αξίζει το βάρος του σε χρυσό, χρησιμοποιήθηκε καθ όλη τη διάρκεια της ρωμαϊκής και οθωμανικής εποχής ως φάρμακο, μια τσίχλα, μια αναπνοή ή απλά μια απόλαυση. Γνωστή ακόμα και σήμερα για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, η Μαστίχα είναι η ουσία και η ψυχή αυτού του ιδιόρρυθμου και εξαιρετικού λικέρ.
Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί