ΜΕΝΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ

Χατζηδάκης Σκυτάλη 750ml Λευκό

Χατζηδάκης Σκυτάλη 750ml Λευκό
Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές
Χατζηδάκης Σκυτάλη 750ml Λευκό
37,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,00€
  • Stock: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: ΚΡΑ-001040
Κρασία
Βιολογικό Όχι
Ελληνική Ποικιλία Ασύρτικο
Ζώνη ΠΟΠ Ναι
Ξηρότητα Ξηρό
Παλαιές Σοδειές Όχι
Παραγωγός Χατζηδάκης
Περιοχή Νησιά Αιγαίου
Ποσότητα 750ml
Χρονιά 2017
Χώρα Ελλάδα

Το όνομα αυτού του κρασιού είναι βαθιά συμβολικό. Η Σκυτάλη 2016 προέρχεται από μια δεξαμενή που οινοποιήθηκε από τον αξέχαστο Χαρίδημο Χατζηδάκη και ο αρχικός προορισμός της ήταν να εμφιαλωθεί σαν απλή Σαντορίνη . Όμως αυτή η παρτίδα «ξεχάστηκε» με τις οινολάσπες για πάνω από δώδεκα μήνες. Ο χαμός του Χαρίδημου έστειλε την εμφιάλωση ακόμη παραπίσω… Όταν το κρασί δοκιμάστηκε, ήταν ξεκάθαρο πως η μακρόχρονη ωρίμαση είχε αλλάξει τον χαρακτήρα του έντονα και προς το καλύτερο, κάνοντάς το τελείως διαφορετικό από την Σαντορίνη του 2016 που ήδη είχε κυκλοφορήσει στο εμπόριο. Η οικογένεια Χατζηδάκη αποφάσισε να κυκλοφορήσει αυτό το προϊόν ως μια νέα ετικέτα, αλλά και να συνεχίσει την παραγωγή του στους επόμενους τρύγους, ακολουθώντας το ίδιο πρωτόκολλο ωρίμασης. Έτσι, προέκυψε η Σκυτάλη. Ένα κρασί που πάντα θα μας θυμίζει πως η πορεία δεν είναι μόνο στιγμές. Είναι και ο τρόπος που ενώνεις αυτές.

Παραδόσεις
Όλα τα προϊόντα είναι ασφαλισμένα από την εταιρεία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους και μεταφέρονται με δική μας ευθύνη. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τον τόπο παράδοσης. Οι καθυστερήσεις για παράδοση δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποζημιωθούν από την εταιρεία ούτε επιτρέπουν την ακύρωση της παραγγελίας. Αν ο χρόνος παράδοσης υπερβεί το διάστημα του ενός μηνός και τα προϊόντα δεν έχουν παραδοθεί παρόλο που ο πελάτης δήλωσε τη σωστή διεύθυνση παράδοσης, τότε η παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και ο πελάτης να αποζημιωθεί με το συνολικό ποσό πληρωμής του χωρίς να έχει οποιαδήποτε άλλη απαίτηση για αποζημίωση ή ζημία που θεωρεί πως έχει υποστεί. Εξαιρούνται περιπτώσεις παραγγελιών με ειδικά προϊόντα που ο πελάτης έχει ενημερωθεί για την καθυστέρηση και έχει συναινέσει σε αυτήν, καθώς και οι περιπτώσεις λανθασμένης δήλωσης στοιχείων παράδοσης.

Η εταιρεία δεν έχει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στη λανθασμένη δήλωση στοιχείων παράδοσης και στοιχείων επικοινωνίας από την πλευρά του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν δικαιούται να εγείρει θέμα ακύρωσης της παραγγελίας και η παραλαβή τους εναπόκειται σε περαιτέρω συνεννόηση του πελάτη με την εταιρεία παράδοσης.
Στην περίπτωση αποστολής προϊόντων σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου επιστρέπεται η αποστολή των προϊόντων μας, η αποστολή ενδέχεται να περάσει τη διαδικασία εκτελωνισμού στη χώρα προορισμού. Τα κόστη εκτελωνισμού διαφέρουν ανά χώρα και δεν περιλαμβάνονται στο κόστος της παραγγελίας και των μεταφορικών. Τη διαδικασία θα την εκτελέσει η εταιρεία Courier η οποία στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το εν λόγω ποσό.
Κατά την παράδοση των εμπορευμάτων, εναπόκειται στον πελάτη να ελέγξει την κατάσταση των εμπορευμάτων και να ενημερώσει άμεσα τον υπάλληλο της εταιρείας παράδοσης για τυχόν κατεστραμμένα προϊόντα ή προϊόντα που λείπουν στο ανάλογο δελτίο που θα του παρασχεθεί. Επίσης οφείλει εντός 2 ημερών να ενημερώσει την εταιρεία περί της δήλωσης καταστροφής ή απώλειας προκειμένου να αποζημιωθεί για τα εν λόγω προϊόντα. Είναι ευλόγως κατανοητό πως ο πελάτης είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα από τη στιγμή που αυτά του έχουν παραδοθεί